Za varnost otrok: odsevni brezrokavniki za varno pot v šolo

September je pred vrati in vozniki bomo morali biti v prometu še posebej pozorni na najmlajše, ki bodo ponovno sedli v šolske klopi. Z željo, da bi bili na poti v šolo kar najbolj vidni in tako tudi varnejši, Goodyear šolam, vrtcem, drugim ustanovam in posameznikom podarja otroške odsevne brezrokavnike, ki jih je mogoče enostavno naročiti prek spletnega obrazca. 

 

V okviru večletnega projekta Za varnost otrok Goodyear želi doprinesti k večji varnosti najmlajših v cestnem prometu in ob začetku letošnjega šolskega leta skrbi za njihovo boljšo vidnost. Vrtce, šole, druge ustanove in posameznike zato vabijo, da na spletni strani  do 30. septembra 2016 izpolnijo prijavnico in tako brezplačno naročijo odsevne brezrokavnike za skupine mlajših šolarjev ali predšolskih otrok. Z odsevnimi brezrokavniki s prikupnim motivom bodo otroci bolj opazni, kar bo v prometnem vrvežu pripomoglo k večji varnosti, še posebej v krajših jesenskih in zimskih dneh.

 

V okviru projekta Za varnost otrok so v Goodyearu že mnogim vrtcem in šolam podarili odsevne brezrokavnike, šolskim vozilom brezplačno zamenjali že kar nekaj pnevmatik in za otroke organizirali različna izobraževanja na temo varnosti v cestnem prometu. Obenem so v 32 občinah postavili prikazovalnike hitrosti in 26 osnovnim šolam podarili donacije v višini 2.000 evrov za zagotavljanje prometne varnosti v okolici šol.

Deli na socialnih omrežjih

Tilen Lamut

Svetovalec

Podobne objave

Oddaj komentar