Copati, ki v vaše življenje prinesejo več energije

Vsakdo, ki teče, se dobro zaveda, da lahko s to enostavno telesno aktivnostjo svoje življenje korenito spremenimo. Tek nas namreč napolni z energijo, ki ostane z nami še dolgo po prihodu v cilj, in več kot tečemo, bolj smo polni življenja. Prav z namenom, da bo naš vsakdan bolj energičen, so izdelali nove tekaške copate adidas UltraBoost, ki  prinašajo energijo od temeljev navzgor.

 

Eden največjih proizvajalcev tekaške opreme adidas letošnjo sezono predstavlja prenovljene copate UltraBOOST, ki premikajo meje na področju tekaške tehnologije. Nov model je izdelan s pomočjo naprednih adidasovih tehnologij, ki zagotavljajo podporo, vrhunsko prileganje in učinkovito gibanje. V adidasu so njihov prihod podprli s kampanjo »Energija od temeljev navzgor«, ki si prizadeva tekače navdihniti s samozavestjo in jih inspirirati, da bodo z vsakim tekom boljši.

 

Popolno prileganje stopalu in maksimalna podpora med tekom

Pri zasnovi tokratnega modela so v adidasu temeljili na najboljših lastnostih preteklih modelov, zato se prezračevalne luknjice prvotnega modela vračajo na zgornji del copata. Odlikuje jih tudi nova različica materiala Primeknit, ki ovije stopalo ter zagotavlja podporo in odlično prileganje, medtem ko visokotehnološki opetnik Fit Counter, integriran v peto, omogoča brezhibno gibanje Ahilove tetive. Za prilagodljivost in oblazinjenje pa poskrbi neprekosljivi vmesni podplat BOOSTTM, ki prinaša najodzivnejše blaženje doslej.

 

S tekom do več energije

Najnovejšo različico legendarnega copata UltraBOOST so v adidasu podprli s kampanjo »Energija od temeljev navzgor«. Z njo si želijo navdihniti tekače s samozavestjo in jih inspirirati, da postajajo boljši z vsakim treningom. Poleg tega posameznike pozivajo, naj s tekom v vse sfere svojega življena vnesejo več energije.

 

V adidasu so z novimi copati, pri katerih so upoštevali povratne informacije s strani tekačev in sledili nenehnemu razvoju, globalni tekaški skupnosti ponudili nekaj novega ter edinstvenega – model, ki slavi surova, pristna čustva in energijo tekačev pred, med ter po teku.

 

Deli na socialnih omrežjih

Lara Ograjenšek

Asistentka

Podobne objave

Oddaj komentar