mag. Nina Tomažin Bolcar

Kot študentka arhitekture je Nina Tomažin Bolcar sodelovala z arhitekturnimi biroji pri nagrajenih arhitekturnih in urbanističnih natečajih, po zaključeni diplomi pa se je preusmerila na področje trženjskega komuniciranja. Sprva je bila kreativna direktorica na Kanalu A, nato pa prestopila na področje odnosov z javnostmi in se zaposlila na Pro Plusu, izdajatelju programov Pop TV, Kanal A in portala 24ur.com. Leta 2004 je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani pridobila naziv magistrica znanosti s področja poslovodenja in organizacije.

Leta 2006 je ustanovila in odtlej vodi družbo Propiar. Je habilitirana predavateljica za področje tržno komuniciranje, mentorica podjetnikom v programu Go:Global Slovenia in članica Akademije Viktor, ki podeljuje nagrade za slovenske medijske dosežke. Leta 2010 je bila med dvestotimi kandidati izbrana za eno od šestih najobetavnejših mladih slovenskih menedžerjev, ki jim je Cotrugli Business School namenil subvencionirano štipendijo za program Executive MBA. Leta 2018 jo je mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev IABC povabilo med sodnike, ki ocenjujejo komunikacijsko odličnost projektov po vsem svetu in presojajo, kdo si zasluži prestižno nagrado Zlato pero (Gold Quill).

Nekoč vrhunska (igrala je v 2. zvezni jugoslovanski odbojkarski ligi in bila članica slovenske kadetske reprezentance) in sedaj rekreativna športnica je tudi članica različnih stanovskih in poslovnih združenj.

Osebnost organizacije so njeni zaposleni.

Direktorica
E: nina.tomazin@propiar.com M: 040 666 646 T: 01 52 33 448