Nova letna pnevmatika zmagovalka prestižnega testa

Goodyearova najnovejša letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 dokazuje svojo odličnost na letošnjih testih letnih pnevmatik. Na primerjalnem testu prestižne revije Auto Bild allrad je z najkrajšo zavorno potjo na suhi in mokri podlagi premagala vso konkurenco in osvojila prvo mesto, odlična priporočila pa si je prislužila tudi v revijah Gute Fahrt, Auto Bild in Auto Bild Sportscars. Prav vse so namreč pohvalile njeno zmogljivost pri zaviranju in Eagle F1Asymmetric 5 postavile za zgled ostalim pnevmatikam.

Goodyearova letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 je zmagovalka neodvisnega testa prestižne revije Auto Bild allrad, na katerem je z najkrajšo zavorno potjo na suhi in mokri podlagisuvereno premagala vso konkurenco. Ocenjevalce je prepričala tudi z vsesplošno zmogljivostjo, športno vodljivostjo ter natančnostjo pri krmiljenju

Mesto med najboljšimi si je pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 prislužila tudi v revijah Gute Fahrt, Auto Bild in Auto Bild Sportscars, pri čemer so vse pohvalile njeno zmogljivost in pnevmatiko označile z nazivom ‘zgledna’ (exemplary). Odlična priporočila si je pnevmatika prislužila zavoljo svoje edinstvene zmogljivosti pri zaviranju na mokri podlagi, navdušujejo pa tudi velika natančnost pri krmiljenju, prvorazredna vodljivost na suhi podlagi ter izjemno število prevoženih kilometrov.

Rezultati testov nazorno kažejo, da se Goodyearova pnevmatikaEagle F1 Asymmetric 5 ponaša s širokim spektrom zmogljivosti, ki voznikom vlivajo zaupanje v vseh cestnih razmerah. Kombinacija prilagojene gumene zmesi in inovativne naležne površine zagotavlja, da ima naslednica priljubljenih pnevmatik Eagle F1 Asymmetric 3 v primerjavi s svojo predhodnico krajšo zavorno pot za osupljive štiri odstotke na mokri in za kar sedem odstotkov na suhi podlagi.

Nejc Horvat

Asistent

Podobne objave

Oddaj komentar