Premium dizelsko gorivo že na 57 servisih

Zimske razmere zahtevajo dodatno skrb za delovanje vozil še posebej, če gre za dizelski motor. Pri skrbi za brezhiben zagon in maksimalno učinkovito delovanje motorjev pa je ključnega pomena izbira goriva. OMV je z jesensko širitvijo ponudbe  dizelskega goriva OMV MaxxMotion Performance Diesel voznikom tudi na mestne in primestne lokacije, poskrbel da je ta  na voljo na kar 57 bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji. 

V OMV so letos naredili nov pomemben korak naprej in dodatno izboljšali formulo goriva MaxxMotion Performance Diesel. Vsebnost dodatkov so v novem produktu povečali za 10 odstotkov, več čistilnih molekul podaljšuje življenjsko dobo motorja in voznikom v Sloveniji zagotavljajo dodatno uporabniško vrednost ter zanesljivost tudi v najhujših zimskih razmerah in nizkih temperaturah (do kar -40 °C[1]), ko so dizelski motorji še bolj občutljivi na zunanje dejavnike. Tudi, če bo vozilo dalj časa mirovalo ali pa ga boste parkirali na izpostavljenem mestu, MaxxMotion Performance Diesel omogoča brezskrbnost pri zagonu motorja. 

Zaradi svoje izboljšane recepture in višjega cetanskega števila je premium gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel tudi bolj okolju prijazno, podaljšuje življenjsko dobo motorja in prinaša večjo moč ter močnejše pospeševanje, bolj učinkovito in mirnejše delovanje motorja v vseh pogojih, obenem pa čisti in ohranja čistost motorja. Gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel je prejelo pečat avstrijske kakovosti za izdelke avstrijskega porekla, ki ga podeljuje organizacija OQA v Avstriji. Gorivo proizvaja in distribuira rafinerija OMV v Schwechatu v Avstriji. Lokacije servisov, kjer je na voljo premium gorivo MaxxMotion Performance Diesel, so vidne na povezavi: .    Goriva najvišjega kakovostnega razreda iz družine OMV MaxxMotion voznikom v Sloveniji zagotavljajo dodatno uporabniško vrednost. Popolnoma ustrezajo potrebam sodobne tehnologije avtomobilskih motorjev in se odzivajo na spreminjajoče se potrebe gostov. OMV Slovenija na svojih servisih ponuja dizelsko in 100-oktansko gorivo iz družine premium goriv MaxxMotion.


[1] -40 °C je vrednost CFPP po veljavnem standardu EN 590. Prednosti so odvisne od načina vožnje, vozila in starosti motorja ter se nanašajo na primerljivo gorivo, ki zadošča minimalnim zahtevam v skladu z EN 590.

Similar posts

Leave a comment