Defibrilatorji odslej v poslovalnicah po vsej Sloveniji

Podjetje Telemach še naprej razširja paleto svojih družbeno odgovornih aktivnosti. Tako je v minulih dneh kar 13 svojih poslovalnic opremil z defibrilatorji, s katerimi bi lahko v prihodnje pripomogel k reševanju življenj.

V Telemachu skrb za stranke in zaposlene vedno postavljajo na prvo mesto, kar so potrdili tudi z nedavnim dejanjem. Po tem, ko so v svoji poslovni in upravni stavbi na Brnčičevi pred časom že namestili defibrilatorja, so pri Telemachu pobudo sedaj še razširili in podobno storili tudi na 13 lokacijah po vsej Sloveniji. Defibrilatorji, ki predstavljajo takojšno pomoč v primeru srčnih zastojev, so zasnovani tako, da jih lahko uporabljajo tudi osebe, ki niso zdravstveni delavci, zato bo Telemach poskrbel za ustrezno usposobljenost zaposlenih na vseh 13 lokacijah.

Sončna elektrarna, digitalizacija, varnost mladih na internetu …

S postavitvijo defibrilatorjev Telemach še naprej dokazuje, da poleg zagotavljanja vrhunskih telekomunikacijskih storitev pozornost namenja tudi okolju prijaznemu delovanju, skrbi za zaposlene in ravnanju v dobrobit družbe. 

Ob koncu lanskega leta je denimo na Telemachovi poslovni stavbi začela delovati sončna elektrarna, s katero podjetje zmanjšuje svoj ogljični odtis in stroške energije ter tako prispeva k razvoju krožnega gospodarstva. Hkrati z digitalizacijo poslovanja podjetje optimizira porabo papirja, z vestnim ločevanjem odpadkov pa nenehno zmanjšuje neposredno obremenitev okolja. Uspešno je zaživel tudi Telemachov projekt »Varni na spletu, varni v svetu«, v sklopu katerega podjetje izvaja brezplačne delavnice za osnovnošolce in skrbi za osveščanje o številnih nevarnostih spleta, ki postajajo vse bolj pereča problematika. Čeprav so se aktivnosti zaradi okoliščin, povezanih s koronavirusom, začasno ustavile, pa se bodo nadaljevale takoj, ko se razmere normalizirajo. 

Similar posts

Leave a comment