S tekom v svoje življenje vnesite več energije

Letošnje poletje bo v okviru humanitarnega projekta Pomežik soncu kar pet avtobusov otrok iz socialno šibkih družin in tistih, s posebnimi potrebami, doživelo počitnice na morju. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine (ZPMS) je namreč OMV Slovenija v mesecu februarju skupaj s člani svojega kluba zvestobe zbiral točke zvestobe, ki so jih nato donirali ZPMS-ju. OMV Slovenija je s člani kluba zvestobe uspelo zbrati več kot devet milijonov točk zvestobe.

OMV Slovenija je torej četrti rojstni dan Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE znova obeležil v dobrodelnem duhu. Znova so svojim članom omogočili donacijo pridobljenih točk zvestobe, ki jih prejmejo ob vsakokratnem nakupu na kateremkoli izmed 106 bencinskih servisov OMV po vsej Sloveniji. Rekordno število zbranih točk zvestobe je presenetilo tudi direktorico OMV Slovenija Vanjo Lombar: »Z velikim ponosom lahko povem, da je bila letošnja akcija zbiranja točk Kluba OMV SMILE & DRIVE izredno uspešna, saj smo podrli rekord in zbrali največ točk doslej. Res je navdihujoče, kadar vidim, da so naši velikodušni člani pripravljeni pomagati tistim, ki pomoč res potrebujejo in vesela sem, da smo znova pokazali, da nam je mar, da želimo pomagati čim širšemu krogu pomoči potrebnim in da lahko že z majhno pozornostjo prispevamo k boljšemu življenju otrok v stiski.«

Donacija OMV Slovenija in članov Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE je ZPMS pozitivno presenetila: »Humanitarni program Pomežik soncu®, v okviru katerega omogočamo brezplačne počitnice otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij, je eden opaznejših programov, s katerimi si pri ZPMS prizadevamo zagotoviti pogoje za zdrav razvoj otrok in mladostnikov, zato mu pripisujemo veliko težo. S pomočjo dobrodelne akcije Odpeljimo otroški nasmeh na počitnice bomo v letošnjem letu lahko osrečili še več otrok in mladostnikov, zato se podjetju OMV Slovenije in vsem, ki so v akciji sodelovali, najlepše zahvaljujemo,« je povedala predsednica ZPMS Darja Groznik.

Share this article

Similar posts

Leave a comment