Tek Otrok otroku prestavljen na 20. september

Organizatorji Skazinega četrtega teka Otrok otroku obveščajo vse udeležence in navijače, da je zaradi poslabšanja vremenske napovedi dogodek prestavljen na petek, 20. septembra. Takrat jih bo med 16. in 19. uro na velenjskem mestnem stadionu pričakala pestra mešanica dobrodelnega in zabavnega programa z različnimi animacijami, igrami ter nagradami za mlade tekače. Družine iz vse Slovenije naprošajo za razumevanje in jih vabijo, da se navkljub nepredvideni spremembi datuma dobrodelnega teka udeležijo v čim večjem številu. Prijave lahko še vedno opravijo na spletni strani Otrokotroku.si ali na lokaciji na dan dogodka. 

Podjetje Skaza sporoča, da je četrti dobrodelni tek Otrok otroku prestavljen na 20. september, s pričetkom ob 16. uri. Na tradicionalnem dogodku, ki v ospredje postavlja dobrodelnost, srčnost in medsebojno sodelovanje, mladi tekači s tekom na 400, 750 ali 2.000 metrov pomagajo svojim vrstnikom v stiski. Dobrodelnemu teku se lahko pridružijo otroci do vključno 14. leta starosti, starši najmlajših pa lahko tečejo z otroškimi vozički. Prispevek na prijavljenega tekača znaša 5 evrov, vsa zbrana sredstva pa bodo letos namenjena otrokom z avtizmom iz Centra za pomoč otrokom in staršem Žalec.

V Skazi so prepričani, da zmagamo, ko si pomagamo, zato na dogodek vabijo družine iz vse Slovenije. Za otroke in njihove starše bodo pripravili nepozabno dogajanje, ki ga bodo poleg teka popestrile številne animacije in igre. 

Prijave se še vedno zbirajo na spletni strani Otrokotroku.siali na lokaciji dogodka. Več informacij pa je na voljo na navedeni strani ter uradnem Facebook dogodku 4. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku.

Similar posts

Leave a comment