V tujini se lahko počutite kot doma

Se med decembrskimi prazniki odpravljate v tujino? Poskrbite, da boste tudi v gostovanju izkoristili najboljše pogoje za uporabo mobilnih storitev. Telemach želi poleg nadgrajevanja in izpopolnjevanja mobilnega omrežja v Sloveniji tudi izven meja omogočati kakovostne mobilne storitve. Uporabnikom zdaj omogoča gostovanje pri 420 partnerskih operaterjih v kar 190 državah po vsem svetu.

Ljubljana, 19. december 2019 – Najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji je v zadnjih letih z več milijonskimi investicijami zgradil lastno sodobno mobilno omrežje LTE, s katerim pokriva več kot 99 % prebivalstva Slovenije. V Telemachu si želijo, da njihovi uporabniki do mobilnega gostovanja brez težav dostopajo tudi v tujini, vse z namenom zagotavljanja uporabniške izkušnje, kot so je deležni doma. Pri tem gre poleg opravljanja klicev, pošiljanja tekstovnih sporočil in prenosa podatkov predvsem za zagotavljanje zanesljivosti ter najvišje kakovosti pri uporabi storitev. 

Kakovost gostovanja je odvisna predvsem od operaterjev gostiteljev ter njihovih kapacitet, zato je povezovanje s čim več operaterji znotraj vseh držav sveta Telemachova prioriteta. Telemachovi uporabniki tako lahko gostujejo v skupno 190 državah pri 420 operaterjih, v več kot 85 državah pa pri skupno 155 operaterjih gostujejo tudi v omrežju LTE. 

Pri sklepanju partnerstev se Telemach tako kot v domačem omrežju tudi pri gostovanjih v tujini osredotoča na zagotavljanje prenosa podatkov. Predvsem na najbolj priljubljenih destinacijah uporabnikov, kot so Hrvaška, Avstrija in Italija, se zato povezujejo z vsemi ponudniki mobilnih storitev v omenjenih državah.. 

Telemach skupaj s partnerskimi operaterji omogoča gostovanje v 190 državah na svetu. 

Telemach tako še naprej zagotavlja brezskrbnost na potovanjih in povezljivost s svetom ter najbližjimi. Že mobilni paket NAJVEČ vključuje 200 MB prenosa podatkov pri gostovanju v ZDA, uporabnikom pa so ob gostovanju na določenih lokacijah po svetu omogočeni dodatni paketi, ki jim prinašajo ugodno mobilno telefonijo tudi izven Slovenije.  

Share this article

Similar posts

Leave a comment