Anamaria Goltes zasijala v drznih kosih nakita

Mladenka, ki je osvojila srce Luke Dončića, je s svojim stasom očarala tudi Zlatarno Celje in po Tini Maze postala obraz srebrnih kolekcij Lencia. Da se ji prefinjeni in nekoliko drznejši kosi nakita izvrstno podajo, dokazujejo fotografije, na katerih je odeta v novi srebrni kolekciji Lencia Layers in Lencia Angular, ki ju je ustvarila oblikovalka Olga Košica. Na prvi pogled čisto drugačni zasnovi nakita povezuje dvoje, in sicer večna eleganca ter spogledovanje z abstraktnim slogom, kar izvrstno dopolnjuje Anamariin slog in njeno atraktivno podobo.  

Domiselno zasnovanakolekcija Lencia Layers je namenjena vsem ljubiteljicam nakita, ki svojo nežnost izražajo na izviren način. Da se kosi nakita popolnoma prilegajo koži, zagotavlja tudi novi obraz kolekcij Lencia, Anamaria Goltes. Mladenko so navdušile srebrne monokromatske umetnine, oblikovane v  industrijsko-abstraktnem slogu, v katere je ujeta čarobnost nežnih cvetnih lističev. Večplastnost kolekcije Lencia Layers nam namreč sporoča, da se za minimalističnimi potezami nakita skriva nekaj veliko globljega, kot se prava vrednost lastnice nakita skriva globoko v srčiki njene čutne biti.Kolekcijo sestavljajo vsestranski prstan, ogrlica in uhani, ki so popolna popestritev tako za večerni sprehod ob obali, dnevno potepanje po mestu kot tudi elegantnejše priložnosti.

Kolekcija Lencia Angularpa predstavlja popolno nasprotje nežni eleganci, a hkrati tako kot Lencia Layers odklanja načela simetrije in vse, kar je povezano s pravilnimi oblikami. Prstan, uhani in ogrlica kot enoten paket drznosti kljubujejo družbenim pravilom, kar je hkrati razkošje in blagoslov vsake pripadnice nežnejšega spola. Kolekcija z brezčasno kombinacijo rumene barve srebrne kovine ter kot granat rdečih kamnov bo navdušila vse samozavestne ljubiteljice nezmotljive elegance. 

Anamaria je o sodelovanju z Zlatarno Celje povedala:  »V veliko čast mi je, da lahko nadaljujem tradicijo, ki so jo pred mano zaznamovale Tina Maze, Martina Kajfež, Nadiya Bichkova ter ostale znane osebnosti. Nakit Zlatarne Celje nosim že od malega, zato se mi zdi, da je zdaj, ko so me izbrali za svojo ambasadorko, krog sklenjen.«

Similar posts

Leave a comment