Čutni preplet zapeljivih linij v kosih nakita

Začetek novega leta so zaznamovali kraljevski vijolični odtenki, v katere je novi srebrni kolekciji Zlatarne Celje odela tudi priznana oblikovalka Olga Košica. Rdeča nit obeh kolekcij je edinstven preplet oblik, ki pri kolekciji Lencia Bonding izraža moč tesnih čustvenih vezi, pri kolekciji Lencia Alpha pa ponazarja harmoničen ritem glasbe. Čudoviti kosi nakita so očarali tudi prelestno plesalko Nadiyo Bychovo, ki svojo podobo rada popestri z unikatnimi modnimi dodatki.  

Lencia Bonding

Srebrna kolekcija Lencia Bonding z zapeljivimi linijami izraža moč tesnih čustvenih vezi. Lesket vijoličnih in zelenih kristalov Swarovski je stkan v prepletajoče se oblike unikatnega nakita, katerega dizajn ustvarja občutek podpore, neprekinjene povezanosti in zaupanja. Komplet ogrlice, prstana in uhanov je ustvarjen kot čuten izraz naklonjenosti vsem, s katerimi nas vežejo prijateljske, družinske ali ljubezenske vezi. Pri tem pa ne pozabimo tudi na ljubezen do sebe, saj mističnost kolekcije neti življenjsko iskro in nam v vsakem trenutku nadene umetniški pridih.

Lencia Alpha

Srebrna kolekcija Lencia Alpha odslikava veliko mero kreativnosti, saj je sestavljena iz prilegajočih se trikotnih elementov, združenih v harmoničen ritem geometričnih oblik. Kolekcija v brezčasnih sivih, bež in vijoličastih odtenkih simbolizira glasbene tone, ki stkani v celoto tvorijo nepozabno modno melodijo. Unikaten, ročno izdelan komplet ogrlice, uhanov in prstana tako pričara povsem drugo dimenzijo ter vaši podobi podari graciozno ostrino z luksuznim navdihom.

Similar posts

Leave a comment