Dotik Orienta in razkošnega cvetja za nepozabne zlate trenutke

Zlatarna Celje predstavlja novi osupljivi kolekciji Arabeska in Kamelija, ki ju je priznana oblikovalka Zdenka Šamec ustvarila kot popolno darilo za vse dame, ki se rade odenejo v zlato eleganco. Prestižni kosi ročno izdelanega nakita, katerim venec lesketajočih se kamnov nadene sijaj brezčasnosti, bodo v prazničnem času še polepšali čarobne zimske trenutke.

Kolekcija Arabeska

Zlata kolekcija Arabeska bo navdušila vse dame z odločnim karakterjem, saj na nekonvencionalen način združuje tradicijo in sodobno razkošje. Graciozno žensko, ljubiteljico ekstravagantnih kosov, bo očaral eleganten in gladek preplet v zlatu upodobljene rastlinske vitice, ki ga dopolnjuje pridih skrivnostnega Orienta. Komplet zlate ogrlice, prstana in uhanov je ročno izdelan in obogaten s sijočimi briljanti, vdelani v belo ali rdeče zlato. Osrednji kamen je lahko bodisi oniks, ki s svojo temno osebnostjo in mat površino izraža edinstven glamur, bodisi kalcedon, ki z nežnimi odtenki vijoličnih tonov zapeljuje v sofisticiranem, umirjenem duhu.

Kolekcija Kamelija

Nežno lesketajoča se zlata kolekcija Kamelija navdih črpa v razkošnem stiliziranem cvetu kamelije, kraljice rož, ki spominja na brezčasno vrtnico. Ročno izdelan komplet ogrlice, prstana in uhanov vas bo zapeljal z izjemno mešanico prefinjenosti, čutnosti in graciozne elegance, ki pristoji tako minimalistični kot tudi romantično stilizirani podobi. V prestižne kose nakita so skrbno vdelani diamanti, ki v nežnih obročkih tvorijo cvet in subtilno povzdignejo osrednji kamen – slednji je lahko sofisticiran akvamarin ali prestižen morganit. Kolekcija Kamelija vas bo prevzela v rdečem ali belem zlatu.

Similar posts

Leave a comment