Iskrivi odsevi svetlobe za nepozabne zimske trenutke

Hladnejši jesensko-zimski meseci naznanjajo prihod prazničnih dni, katerim se bleščeči dodatki več kot odlično prilegajo. Skorajšnji prihod praznikov naznanja tudi Zlatarna Celje z novima osupljivima zlatima kolekcijama Flare in Silky Stone. Lesketajoči se kosi ročno izdelanega nakita, v katerih se zrcali igra svetlobnih žarkov in ples vodnih kapljic, bodo letos še dodatno poudarili čarobnost vaše podobe ter poskrbeli, da boste zasijale v vsej svoji ženstvenosti.

Nežno lesketajoča se kolekcija Flare, v kateri se zrcalijo nešteti svetlobni žarki, bo pritegnila vse ljubiteljice brezčasne lepote. Ročno izdelan komplet zlate ogrlice, prstana in uhanov, obogaten s kamni v obliki brusa »navetta«, je bil ustvarjen tako za popestritev vsakodnevne garderobe kot tudi za vse posebne trenutke, ko si želite zasijati v vsej svoji ženstvenosti. Prepustite se čaru igrivih odsevov svetlobe v belih in rožnatih odtenkih, ki vas bodo obdali z lahkotno in mladostno energijo.

Kolekcija Silky Stone, sestavljena iz ogrlice, prstana in uhanov, navdih črpa v svilnatih rečnih kamnih, ki jih voda s svojim ljubečim dotikom sčasoma preoblikuje v nežne krogličaste oblike. Ročno izdelan nakit, ki na koži spominja na ples tisočerih vodnih kapljic, bo vsako žensko ovil v objem osupljivega sijaja. Kolekcija v belem ali rdečem zlatu se poklanja čarobni ženski naravi in v trenutku obogati izbran modni videz.

Similar posts

Leave a comment