Negovalni izdelki, na katere Newyorčani prisegajo že od leta 1851

Legendarna newyorška lekarna in proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las Kiehl’s Since 1851 je oktobra odprl svoja vrata tudi pri nas. Priljubljeno in svetovno znano negovalno kozmetiko, na katero prisegajo mnogi domači in tuji zvezdniki, je mogoče dobiti na kozmetičnem oddelku v ljubljanskem Maxiju.

Kiehl’sova  klasična dediščina in posvečanje kupcem sta bistvo vsakega izdelka ter storitve v 162 let dolgi zgodovini podjetja. Vse, od raziskovanja sestavin in preizkušanja varnosti izdelkov do notranje ureditve trgovin, je podrejeno individualnim potrebam kupcev v lokalnih skupnostih. V vseh Kiehl’sovih trgovinah se načela klasične lekarne prepletajo s sodobnimi elementi, ki odražajo posebnosti posamezne skupnosti in častijo začetke podjetja v newyorški četrti East Village.

Že pri vhodu v edinstveni prostor se obiskovalci seznanijo z dolgo zgodovino in ekscentričnim značajem podjetja: povsod je mogoče videti sledi dolge Kiehl’sove tradicije, vključno s fotografijami prvotne lokacije glavne trgovine v New Yorku, družine ustanovitelja in ekspedicij pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Zgodovinski elementi presenečajo in navdušujejo kupce, ki si lahko ogledajo tudi Kiehl’sovo znano okostje »Mr. Bones«. V svetu ne obstajata dve popolnoma enaki trgovini, prav vse prodajalne pa izžarevajo Kiehl’sovo bogato lekarniško tradicijo.

S prizadevanjem za prepoznavno ureditev trgovin ostaja Kiehl’s Since 1851 zvest svoji dediščini tudi v smislu vrhunske ravni storitev, ki jih nudi kupcem v 63 državah po svetu (Slovenija je 64) v več kot 232 trgovinah. Vsak član Kiehl’sovega prodajnega osebja je seznanjen z načinom pristopa h kupcem, ki ga podjetje zagovarja, in je poleg poznavanja sestavin, formul in lekarniške tradicije usposobljen tudi za predpisovanje tretmajev ter režima nege kože in las v skladu z individualnimi potrebami kupcev.

Tako kot v ostalih Kiehl’sovih trgovinah bomo tudi na prodajnem mestu v Ljubljani podpirajo pobudo »Preizkusite, preden kupite«, s katero so pred 29 leti začeli v glavni trgovini v New Yorku, nanaša pa se na enostavno vračilo izdelkov z zagotovljenim vračilom denarja. S tem se je Kiehl’s jasno ločil od konkurence in dosegel prepoznavnost na trgu ter pridobil zveste oboževalce, med katerimi so tudi igralke Brooke Shields, Halle Berry, Gwyneth Paltrow in Charlize Theron, ustvarjalec Andy Warhol, pevca Beyonce in Lenny Kravitz ter mnogi oblikovalci, med drugimi Alexander McQueen in Diane von Furstenberg.

Share this article

Similar posts

Leave a comment