Ognjeni in razkošni kosi nakita za ljubiteljice uporabne umetnosti

Da nakit ni le dekoracija, pač pa uporabna umetnost, dokazujeta najnovejši srebrni kolekciji nakita, ki ju je za Zlatarno Celje oblikovala Olga Košica. Navdih za Lencio Baroque predstavlja bogato okrašen evropski zgodovinski in umetnostni slog, v Lencii Flames pa plamtijo ognjeni zublji, v katere je ujet puščavski jaspis. Skozi dovršen dizajn tokratni kolekciji predstavljata umetnost in vašemu videzu dodata pridih ekstravagance – vsaka na svoj unikaten način.

V tokratnih srebrnih kolekcijah Zlatarna Celje navdušuje z drznimi kosi, v katerih se zrcalijo blišč, sijaj in izčiščeni detajli. Vsak kos nakita nosi svojo zgodbo – zgodovinske navdušenke bodo zapeljali bogati, a čutni kosi kolekcije Lencia Baroque, s katero se boste nemudoma preselile v razkošno obdobje 17. stoletja, ki ga je zaznamovalo prekomerno upodabljanje čustev, obilje, okrasje in igrivost. Prelesten prstan, ogrlica in baročni set uhanov so inventivni dodatki vašemu klasičnemu slogu, saj jih boste lahko lepo kombinirale k poslovni obleki ali večerni toaleti.

Velika mera kreativnosti pa se skriva v kolekciji Lencia Flames, ustvarjeni za vse, ki vas navdušuje občutek strasti, ujet v fizičnosti oblike. Ognjena oblika in peščena barva jaspisa spodbujata ustvarjalnost in v nositeljici krešeta iskro do življenja. Kalahari ali puščavski jaspis je bil najljubši dragulj v antičnem svetu, še danes pa slovi kot kristal sreče in zaščite, prinašalec tolažbe in odganjalec strahu. Ogrlica in prstan Lencia Flames bosta navdušila ljubiteljice dramatičnega sloga, ki kupujete in zbirate nenavadne kose nakita, oblačil ter dodatkov. Nakit, ki je zelo poseben, opazen in deluje zanimivo tudi v poslovnem svetu, boste nosile avtoritativno in samozavestno ter z dodelano podobo oklici sporočale svojo originalnost.

Similar posts

Leave a comment