Novi prigrizki na bencinskih servisih po Sloveniji

OMV je v svojih trgovinah razširil ponudbo lastne blagovne znamke priročnih izdelkov VIVA, predstavljene aprila. Od oktobra 2019 lahko gostje poleg ledene kave VIVA v trgovinah na bencinskih servisih OMV kupijo sedem novih vrst prigrizkov.

Po uspešni spomladanski uvedbi na trg ledene kave VIVA zdaj vse naše trgovine ponujajo tudi alternativne zdrave prigrizke VIVA. Nove mešanice prigrizkov VIVA in sadne ploščice so idealna izbira za vse, ki želijo med vožnjo uživati ​​v zdravih prigrizkih brez občutka krivde,

je prepričana generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar. Praktična embalaža zagotavlja tudi, da prsti ostanejo čisti.

Na voljo so štiri vrste mešanic v obliki prigrizkov VIVA: NutsMix, Superfruits, VeggieMix in ChocoBerries. Prigrizki so izdelani v Avstriji iz izključno organskih sestavin, noben od prigrizkov pa ne vsebuje palmovega olja. Poleg tega se čokolada mešanice ChocoBerries ponaša s certifikatom pravične trgovine Fairtrade. S štirimi različnimi vrstami prigrizkov se zagotovo najde nekaj za vsak okus.

Sadne ploščice VIVA so na voljo v okusih jabolka/korenje/pomaranče, pese/črnega ribeza in rabarbare/jagode. Vse tri različice so veganske, brez dodanega sladkorja, brez umetnih dodatkov in palmovega olja.

Naši gostje zahtevajo izdelke, ki jih lahko uživajo na poti. To nas spodbuja, da nenehno iščemo nove ideje. Novi prigrizki VIVA, namenjeni zaužitju med obroki, dajejo prednost vrhunski kakovosti, zdravim sestavinam in izjemnemu okusu. Novi izdelki VIVA ponujajo tudi odlično vrednost za njihovo ceno,

pravi generalna direktorica.

Prigrizki VIVA v obliki mešanic so na voljo v različnih barvah v embalažah od 25 do 30 g. Sadne ploščice (32g) so pakirane posamično, in sicer v rdečo, vijolično in oranžno bravo, odvisno od okusa.

Similar posts

Leave a comment