Užitek je v majhnih stvareh

Poletje je že od nekdaj namenjeno raziskovanju tropskih krajev in njihovih skritih kotičkov. Zlatarna Celje je z mislijo na vse popotnice, avanturistke in modne navdušenke ustvarila jekleno kolekcijo KOKO, ki je zaradi svoje mladostne svežine in slikovitosti nepogrešljiv kos tega poletja.

Topli meseci prinašajo obilo drobnih vsakodnevnih užitkov, ki so lahko tako preprosti, kot je poigravanje z barvnimi kombinacijami oblačil in hkrati zabavni, kot je izbor slikovitih dodatkov za piko na i naši poletni podobi. Modne zapestnice KOKO prinašajo prav to – popoln preplet barvitih kamnov ahat, jaspis, žad, sodalit in amazonit, ki prinašajo pozitivne učinke na različna življenjska področja. S kolekcijo KOKO se povežeta duhovna dimenzija in pojavni vidik življenja, zapestnice – posamezne ali v kombinaciji – pa predstavljajo zanimiv dodatek tako popotniškemu kot tudi morskemu videzu.

Vsak pravi kamen, nanizan na zapestnico KOKO, v življenje nositeljice prinaša svojevrstno vibracijo za zaščito, zdravljenje, meditacijo in podporo. Mladostno, sveže in z globokim pomenom – naj bo letošnje poletje v znamenju raziskovanja novih krajev in odkrivanja lastnih potencialov ob pomoči dragocenih kamnov KOKO!

Kolekcija jeklenih zapestnic KOKO  “Enjoy the little things.”

 

Zapestnice KOKO vsebujejo prave kamne:
Ahat. Poldragi kamen različnih barv je bil v zgodovini pogosto uporabljen za izdelavo amuletov resnice, ki naj bi zagotavljali, da so besede nositelja vedno čiste in pravilno razumljene. Kamen nam na duhovni in mentalni ravni nudi oporo v težkih trenutkih, spodbuja pozitiven odnos do medsebojnih razmerij ter osredotočenost na tisto, kar je zares pomembno.

Jaspis.Jaspis je kamen, ki pomirja intenzivna čustvena in duševna doživetja, osvobaja nemirnega duha stisk ter tesnobe in hkrati prizemljuje, zato mu pravimo tudi »kamen ozemljitve«. Uči nas prevzemati odgovornost in nas odvrača od situacij, ki za nas niso dobre, hkrati pa pripomore k temu, da se soočimo s problemi, preden postanejo preveliki.

Žad.Kristal, ki se že od nekdaj pojmuje kot simbol kraljevske moči, ima edinstveno sposobnost, da ne absorbira negativnih vibracij iz okolja. Žad je kamen filozofov in umetnikov, ljudje po svetu pa ga nosijo kot talisman za srečo, prijateljstvo in zvestobo.

Sodalit.Sodalit je znan kot kamen govornikov, saj nam pomaga pri komuniciranju, spodbuja mentalno jasnost in samoizražanje. Posebno koristen je za navezovanje stikov, saj nas pomirja in osvobaja strahov ter izboljšuje komunikacijo ter razumevanje v odnosih.

Amazonit.Živahen kamen, ki se nahaja v svetlo modrih do turkiznih niansah ima pomirjajoč učinek in pomaga pri nespečnosti. Hkrati tudi krepi življenjsko moč, spodbuja kreativne lastnosti v posamezniku in pomaga, da se le te bolje izrazijo. Kamen je še posebej primeren za nemirne ljudi, saj vpliva na izboljšanje tolerance in potrpljenja ter nas odreši egoizma in želje po prisvajanju dobrin.

Share this article

Similar posts

Leave a comment