Za praznik ljubezni so presenetili štiri pare

Zlatarna Celje je za valentinovo razveselila štiri pare, ki jesen svojega življenja skupno preživljajo v Domu ob Savinji Celje. Nekateri od njih so skupaj že več kot 60 let, pri drugih se je ljubezen rodila prav v domu za starejše občane.

Praznik zaljubljenosti in prijateljstva največkrat mine v znamenju daril, vrtnic, slaščic in ljubezenskih voščil, a pravo bistvo obdarovanja se skriva v sladkem presenečenju. Tega se zaveda tudi Zlatarna Celje, ki je za valentinovo obiskala Dom ob Savinji Celje in starejše občane presenetila s pestrim valentinovim programom in privlačnimi darili, ko so to najmanj pričakovali. Dan, poln ljubezni, jim je pestrila z nastopom pevke Ditke ter pokukala v zgodbe štirih dolgoletnih zakonskih parov, ki bivajo v domu in so živ dokaz, da ljubezen premaga tudi starost. Kot pravi direktorica doma Bojana Mazil Šolinc, pa med pari, ki stanujejo v domu za starejše občane, niso le zakonci, saj tu nastajajo tudi nove ljubezni – pogosto celo med ljudmi, ki so se srečali že kdaj prej v drugem življenjskem obdobju.

Zlatarna Celje s sloganom »Ker te ljubim!« opominja, da je prav vsak dan praznik ljubezni in priložnost, da z iskrenimi izrazi pozornosti razveseljujemo svoje najdražje – preprosto zato, ker jih imamo radi.

Similar posts

Leave a comment