Apropó [boot camp kriznega komuniciranja]

sredo, 5. decembra, vabljeni na drugi boot camp odnosov z javnostmi. V tokratni izvedbi Apropója se bomo posvetili temi kriznega komuniciranja v digitalnem okolju. Skozi brezplačna predavanja, predstavitve dobrih primerov in različne delavnice boste pobliže spoznali, kako se na tovrstne krize odzvati in jih z dobrim strateškim komuniciranjem tudi rešiti.

PRIJAVE SPREJEMAMO na naslovu lara.ograjensek@propiar.com do vključno srede, 21. 11. K prijavi priložite tudi svoj življenjepis in če boste med primernimi kandidati, vas bomo povabili na pogovor.

Ker želimo mladim omogočiti tesnejši stik s stroko, ki ga pri formalnem izobraževanju velikokrat pogrešate, vsem udeležencem Apropója nudimo tudi opravljanje dvotedenske prakse, ki lahko vodi do začetka vaše uspešne kariere.

Apropó je stičišče ene vodilnih slovenskih družb za strateško komuniciranje in mladih, željnih zaposlitve v stroki. Rezultat projekta so na novo pridobljena praktična znanja, v prijetnem vzdušju sklenjene poslovne vezi ter priložnost, da se mladi postavitena radar agencije.

Več o projektu.

Utrinki prve edicije Apropója:

Articles by the same author

There are no articles by the same author

Leave a comment