Izpolnjujemo svoje poslanstvo

PROCOACHING je oddelek znotraj agencije Propiar, specializiran za UPRAVLJANJE JAVNE OSEBNOSTI oziroma celostno gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa in izboljševanje njegovih komunikacijskih veščin.

S svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami naročnikom pomagamo na področju komunikacijskih izobraževanj (poslovno komuniciranje, komuniciranje z mediji, javno nastopanje) in osebnega znamčenja (razvoj osebne znamke, upravljanje osebne znamke).

Naši treningi in delavnice so znane po tem, da so interaktivne in narejene po meri posameznika ali ekipe ter vključujejo različne metode, ki celostno nadgradijo posameznikovo nastopanje, komuniciranje, vedenje in razmišljanje.

 

Pohvale s strani udeležencev naših treningov in delavnic nas še posebej razveseljujejo, saj so dokaz, da svoje delo opravljamo s srcem ter mnogim uspešno predajamo uporabno znanje. Pohvalne besede, kot jih je z nami delila tudi Andreja, nam dajejo motivacijo za naše nadaljnje cilje in dosežke.

 

»Moje izkušnje z delavnico pred nekaj leti, ki jo je prav tako organiziral moj delodajalec, je bila, da je bilo tam precej navodil, kako naj vsi postanemo določen tip govorca, pravila za vse enaka, treba je govoriti počasi, umirjeno, stati čim bolj na mestu, zdelo se mi je izredno vojaško in nenaravno. Nastop je bil nekaj, kar moraš preživeti, in nihče ne sme opaziti tvoje treme.

Medtem ko nas je Anja popeljala v svet raziskovanja GOVORCA V NAS. Vodila nas je korak za korakom čez vse občutke, ki se človeku porodijo ob javnem nastopanju, od trenutka, ko veš, da boš nastopal in si šele v vrsti in se napetost stopnjuje, do trenutka, ko greš na oder, razložila, kaj se vmes dogaja v telesu in najpomembneje poudarek je bil na tem, kako se počutiš, ko končaš s predstavitvijo in stojiš na odru. Si tedaj zadovoljen? Si pokazal pravega sebe, v svoji najboljši luči? Vsak je lahko izkusil na lastni koži, kako mu gre improvizacija, kako si na hitro kreira okvir za svoj govor in kako nevarno je memorizirati stavke.

Z delavnice smo obakrat šli navdušeni, ni bilo udeleženca, ki ne bi v presežkih omenjal Anje in občutkov, ki jih je imel ob svojih nastopih. Kajti to je najpomembneje – zavedati se, da je vsak trenutek pravzaprav nastop (tudi na sestankih s svojo govorico telesa sodelujemo in vplivamo na tistega, ki vodi sestanek) in potrditev po koncu nastopa, ko si lahko sam s seboj zadovoljen.

Medtem ko sem trike s predavanja pred leti že zdavnaj pozabila, pa sem prepričana, da mi bodo Anjini nasveti ostali, saj izhajajo iz mojih občutkov, ko smo vsak nasvet lahko takoj v praksi preizkusili.

Vse dobro ekipi in upam da se kmalu spet srečamo! Andreja«

Share this article

Articles by the same author

There are no articles by the same author

Leave a comment