Tanka linija panike

Včasih morajo biti blog zapisi krajši, da pustijo več prostora za razmislek.

Kuga je na poti proti Damasku prehitela karavano v puščavi.

“Kam se ti mudi?” jo vpraša vodja karavane.

“V Damask. Nameravam vzeti 1.000 življenj.”

Na poti nazaj iz Damaska ​​je Kuga ponovno srečala karavano. Vodja ji je rekel: “Vzela si 50.000 življenj namesto 1.000.”

“Ne,” je odgovorila Kuga. “Vzela sem jih 1.000.

Druge je odnesel strah. ”

– Anthony de Mello

Poslovni komunikatorji imamo v danih izrednih razmerah zelo jasno vodilo. Mirno in odgovorno opravljamo svoje delo ter skrbimo za transparentno komuniciranje z vsemi deležniki, s čimer prispevamo k pomiritvi strahu in zajezitvi nepotrebne panike v družbi.

Trenutno to počnemo v trenirkah in pižamah, saj smo ostali doma. Če je le mogoče, naredite enako. Vsi skupaj lahko namreč odločilno pripomoremo k zajezitvi širjenja okužbe tako, da ravnamo odgovorno, spoštujemo izolacijo ter dosledno upoštevamo priporočila pristojnih institucij. Poskrbimo, da vsa druženja v tem času preselimo v digitalni svet, navsezadnje imamo na voljo nešteto orodij in kanalov, ki nam pomagajo, da stike ohranimo tudi na daljavo. Kvoto vseh prihranjenih stiskov rok, objemov in poljubov bomo brez težav nadoknadili, ko bodo okoliščine to dopuščale. Naj nas v naslednji dan ponese zvrhana mera optimizma in poguma! #ostanidoma

Share this article

Articles by the same author

There are no articles by the same author

Leave a comment