Pomagamo

Pomagamo

V Propiaru že od vsega začetka sodelujemo z organizacijami, ki s svojimi idejami aktivno vplivajo na družbeno okolje in tako prinašajo pozitivne premike v družbi. S podporo različnim projektom želimo tvorno sodelovati pri soustvarjanju boljšega danes in jutri, saj se zavedamo, da je to tudi naša odgovornost – vračanje družbi.

Rotary klub Ljubljana Grad, ki deluje v želji po ustvarjanju lokalnih in globalnih pozitivnih sprememb in ga poznamo kot enega izmed 44 Rotary klubov v Sloveniji. Člane kluba druži želja po doseganju visokih ciljev v luči dobrodelnosti in dobronamernosti.

Življenje z disleksijo je osrednji projekt Rotary kluba Ljubljana Grad. Poslanstvo projekta je informiranje o disleksiji in odpravljanje stigmatizacije, s katero se osebe z disleksijo soočajo. Rotary klub Ljubljana Grad v projektu sodeluje s strokovnjaki iz Društva Bravo ter s pomočjo Facebook strani Življenje z disleksijo in različnimi aktivnostmi skrbi za osveščanje o disleksiji.

Društvo Junaki 3. nadstropja združuje starše otrok, obolelih za rakom. Člani neprofitnega društva si med seboj nudijo podporo ter razumevanje v težkih obdobjih strahu in negotovosti. Pri tem se osredotočajo predvsem na finančno, socialno in psihološko pomoč Junakom in njihovim družinam.

; ?>