Pomagamo

Pomagamo

V Propiaru že od vsega začetka sodelujemo z organizacijami, ki s svojimi idejami aktivno vplivajo na družbeno okolje in tako prinašajo pozitivne premike v družbi. S podporo različnim projektom želimo tvorno sodelovati pri soustvarjanju boljšega danes in jutri, saj se zavedamo, da je to tudi naša odgovornost – vračanje družbi.

Mednarodni simpozij o raziskovanju v odnosih z javnostmi BledCom, kjer številni akademiki ter praktiki odnosov z javnostmi razpravljajo o sodobnih komunikacijskih in vodstvenih problemih. BledCom je ravno zato ena pomembnejših priložnosti, kjer se srečajo vodilni komunikatorji iz vsega sveta

Osrednji slovenski dogodek komunikatorjev, ki ga organizira Slovensko društvo za odnose z javnostmi. SKOJ vsako leto na enem mestu združi slovenske praktike in je namenjen izobraževanju, povezovanju ter razpravi o najnovejših trendih, težavah in rešitvah na področju odnosov z javnostmi.

Rotary klub Ljubljana Grad, ki deluje v želji po ustvarjanju lokalnih in globalnih pozitivnih sprememb in ga poznamo kot enega izmed 44 Rotary klubov v Sloveniji. Člane kluba druži želja po doseganju visokih ciljev v luči dobrodelnosti in dobronamernosti.

Združenje Manager, ki ga sestavljajo predstavniki najvišjega, izvršnega in srednjega vodstva slovenskih podjetij in drugih organizacij. Prizadevajo si za skupen napredek ter za dobro slovenskega gospodarstva.

; ?>