Dobrodošli v novi dobi televizije

Če menite, da poznate televizijo, boste morali o tem razmisliti še enkrat. Telemach in skupina United Group sta namreč predstavilainovacijo, ki bo spremenila način gledanja in dojemanja televizije. EON Smart Box je prvi pametni sprejemnik pri nas, ki združuje televizijske vsebine z digitalnimi storitvami in aplikacijami Android TV, s čimer vsak televizor spremeni v pametni televizor.

Z novim EON Smart Boxom lahko uporabniki na svojem televizorju uporabljajo vse napredne funkcionalnosti televizije EON in storitve platforme Android TV: YouTube, Google Play Music in Google Play Movies & TV. Prav tako lahko prenašajo in se zabavajo z igrami Google Play Games ter uporabljajo na tisoče drugih aplikacij iz trgovine Google Play Store.

»Z EON-om vsaka dnevna soba postane središče zabave. EON je primeren za vse starostne skupine, saj vsak televizor spremeni v pametni televizor in je tako pametnejši, boljši ter hitrejši, takšne pa so tudi želje naših uporabnikov,« je izpostavila članica poslovodstvaDitka Maučec. Sprejemnik EON je opremljen z novim daljinskim upravljalnikom s tehnologijo Bluetooth in glasovnim iskanjem, kar naj bi olajšalo iskanje vsebin. Poleg tega je zavidljiva tudi video knjižnica, ki zajema več kot 12.500 filmov in serij.

»Prisluhnili smo željam uporabnikov in ustvarili televizijo prihodnosti, ki bo zadovoljila vse njihove potrebe,«je povedal predsednik poslovodstva Telemacha, Adrian Ježina, in poudaril, da boEON na voljo vsem prebivalcem Slovenije, ne glede na to, ali se nahajajo v Telemachovem omrežju ali ne.

Pametnejši, boljši in hitrejši tudi novi fiksni paketi družine EON
Televizija prihodnosti EON deluje na Telemachovem GIGA omrežju, ki predstavlja največje omrežje nove generacije v regiji. Ta je podlaga tudi za novo paketno ponudbo pri Telemachu, ki odslej fiksne storitve združuje v paketih EON LIGHT, EON FULL in EON PREMIUM.

Začetni paket EON LIGHT nudi najvišje hitrosti v začetnem trojčku na trgu – segajo kar do 75 MB/s. V srednjem paketu EON FULL so uporabnikom na voljo hitrosti interneta do 150 MB/s, v paketu EON PREMIUM pa celo do 300 MB/s. največjim internetnim navdušencem je na voljo tudi dodatni paket, ki prinaša hitrost interneta1 GB/s.

Share this article

Similar posts

Leave a comment