Mobilni prenos podatkov še vedno narekuje ritem razvoja mobilnih storitev

Praznično decembrsko vzdušje bomo letos vnovič občutili tudi uporabniki mobilnih telefonov in predvsem tisti, ki se dnevno soočamo z visoko porabo podatkov. Telemachovi mobilni paketi zdaj dosegajo tudi do 80 GB podatkovnega prenosa v domačem omrežju.

Nobena skrivnost ni, da se uporabniki pogosto za določenega operaterja odločamo na podlagi količine prenosa podatkov. Telemach še naprej sledi tem trendom. Že drugič letos in četrtič od začetka ponudbe mobilnih paketov družine VEČ tako obstoječim kot novim uporabnikom namreč povečujejo količino prenosa podatkov v vseh treh mobilnih paketih. Od decembra naprej naročniki paketa VEČ uživajo v 2 GB prenosa podatkov v Sloveniji in 2,8 GB prenosa podatkov v državah EU/EEA. Najbolje prodajani paket na trgu ŠE VEČ ponuja kar 50 GB podatkovnega prenosa doma, medtem ko uporabniki ob gostovanju v državah EU/EEA lahko brez dodatnih stroškov uživajo v 6,5 GB podatkovnega prenosa.

V paketu NAJVEČ 80 GB prenosa podatkov doma in 9 GB v tujini

Paket NAJVEČ, s kateri Telemach izpolnjuje pričakovanja najzahtevnejših mobilnih uporabnikov, v Sloveniji odslej omogoča kar 80 GB podatkovnega prenosa, kar predstavlja povečanje za kar 20 GB. Poleg tega naročniki paketa NAJVEČ v državah EU/EEA uživajo v 9 GB podatkovnega prenosa. Paket NAJVEČ sicer omogoča tudi 200 MB brezplačnega prenosa podatkov ob gostovanju v ZDA.

Omeniti velja, da se prenos podatkov se tudi ob preseženi količini, ki jo prinaša izbrani paket, dodatno ne zaračunava. Uporabniku se zmanjša le hitrost prenosa podatkov, kar velja za vse pakete družine VEČ.

V vseh mobilnih paketih tudi dodatne storitve za brezskrbno surfanje po vsem svetu

V vseh mobilnih paketih uporabniki prejmejo tudi dodatne storitve, ki po vsem svetu omogočajo brezplačno brskanje po spletu in spremljanje najljubših televizijskih vsebin. Mobilna televizija EON in storitvi UNIFI ter UNIFI Travel so namreč vključene v ceno paketov in so uporabnikom na voljo brez dodatnih doplačil.

Obstoječi uporabniki Telemachovih fiksnih storitev bodo za paket NAJVEČ mesečno odšteli 22 evrov, ostali uporabniki pa 24 evrov na mesec. Paket ŠE VEČ je naročnikom fiksnih Telemachovih storitev na voljo za 15 evrov na mesec, ostali bodo za najbolj prodajan paket na trgu odšteli 17 evrov mesečno. Mesečna naročnina za paket VEČ pri obstoječih uporabnikih Telemachovih fiksnih storitev znaša 6 evrov, medtem ko bodo ostali za paket VEČ mesečno odšteli 7,5 evra.

Similar posts

Leave a comment