Na počitnicah pogrešate televizijo? Tu je rešitev!

Tudi med počitnicami si radi ogledamo dober film ali do zmage pospremimo svojo najljubšo športno ekipo. Paket Total TV Morje nudi več kot 200 televizijskih programov, kjerkoli in kadarkoli. 

V času poletnih počitnic nas letos čaka množica izjemnih dogodkov, ki jih ne želimo zamuditi. Olimpijske igre v Rio de Janeiru, evropsko prvenstvo v nogometu, nove serije in filmi, pa risanke za najmlajše. Tudi med zasluženim oddihom na počitniških destinacijah se soočamo z željo po gledanju televizijskih vsebin, ki so nam najbolj pri srcu. Svoje želje lahko uresničimo z digitalno televizijo. Total TV s paketom Morje, ki je namenjen vsem, ki poleti veliko časa preživijo od doma, ponuja spremljanje več kot 200 programov, tudi v visoki ločljivosti HD. Paket Morje je predplačniški paket televizijskih programov prek satelita, kar zagotavlja celovito pokritost s signalom in nemoteno spremljanje televizijskih vsebin v počitniški hiši, prikolici ob morju, apartmaju, skratka kjerkoli in kadarkoli.

Vsa oprema tudi do 62,88 evrov ceneje

V izogib vezave za celo leto, paket Total TV Morje vsebuje štirimesečno (120 dni) naročnino, ki vključuje  več kot 200 televizijskih programov s satelita, satelitski sprejemnik HD s kartico, satelitsko anteno in pretvornik LNB-, v kolikor ga potrebujete. Mesečne naročnine vam pri paketu Morje torej ni treba plačevati celo leto, temveč zgolj 4 mesece, ki jih večina preživlja stran od domačega naslonjača.

Pred začetkom poletja velikokrat naletimo na akcijske ponudbe tovrstnih storitev in tudi tokrat ni nič drugače. Opremo, ki jo potrebujemo za spremljanje televizijskih programov lahko v posebni akcijski ponudbi dobimo do 62,88 evra ceneje, kar pomeni, da za paket Morje z vso opremo odštejemo 229,00 evrov. V kolikor anteno že imate, za spremljanje najljubših televizijskih vsebin potrebujete zgolj satelitski sprejemnik HD s kartico in paket Morje. Omenjena kombinacija je na voljo že za 159,00 evrov. Ob tem velja omeniti, da pri ponudbi Total TV-ja opremo plačate zgolj prvič. Prihodnjo sezono tako za 50,97 evra naročite le paket programov.

Share this article

Similar posts

Leave a comment