Plačevanje računov prek spleta sedaj brez provizije

Uporabnikom Telemachovih storitev je odslej brez provizije omogočeno plačevanje računov prek spleta. Ravno tako lahko zdaj vsi obstoječi ali novi naročniki ob spletnem nakupu telefonov, tablic ali drugih naprav plačilo s plačilnimi karticami izvedejo brez provizije. 

Telemach še naprej optimizira uporabniško izkušnjo in vsem, ki nakupujejo v spletni trgovini ali svoje račune plačujejo elektronsko, prinaša nove ugodnosti. Plačevanje na spletu s plačilnimi karticami brez provizije ponuja nov način prihranka za uporabnike. 

Uporabniki, ki so prijavljeni na e-račun, bodo zdaj vsak mesec v okviru e-računa prejemali povezavo do spletnega plačila. Obenem lahko vsak Telemachov uporabnik do spletne povezave za plačilo dostopa na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach«. Spletno plačevanje se na zelo preprost način izvede v samo nekaj korakih, in sicer tako, da na spletni plačilni list uporabniki vnesejo številko plačilne kartice.

V želji po čim bolj okolju prijaznemu poslovanju Telemach svoje uporabnike poziva k ureditvi e-računa. To lahko enostavno storijo oziroma e-račun aktivirajo na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach« ali pa zahtevo po prehodu iz tiskanega na e-račun pošljejo na elektronski naslov info@telemach.si.Enostavnejši, varčnejši in okolju prijazen način plačevanja prinaša prednosti tako posamezniku, družbi kot okolju. 

Similar posts

Leave a comment