Podaljšan rok natečaja za mlade komunikatorje

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) v sklopu 22. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ) podaljšuje rok za prijavo na študentski natečaj »Inkubator priložnosti«. Vsi, ki bi želeli sodelovati in se potegovati za glavno nagrado ali pa si v vsakem primeru zagotoviti brezplačno uživanje v družbi najboljših evropskih in slovenskih strokovnjakov na področju komuniciranja ter povezanih ved, imate čas za prijavo do nedelje, 21. aprila.

Študenti iz vse Slovenije lahko posamezno, v dvojicah ali v skupini treh sodelujete v natečaju »Inkubator priložnosti« in predstavite svoje rešitve na področju komuniciranja. Vaša naloga je priprava inovativnega komunikacijskega načrta, ki bo z zanimivimi aktivnostmi odgovoril na zastavljeni izziv – povečati ozaveščenost in seznanjenost mladih o pomembnosti dodatnega varčevanja za pokojnino.

Z brezplačno udeležbo na že 22. slovenski konferenci o odnosih z javnostmi bo nagrajen prav vsak posameznik, ki bo sam ali v skupini sodeloval v natečaju. Avtorji najboljšega komunikacijskega načrta pa prejmejo nagrado Mini Prizma in celoletno zavarovanje Tujina AS za vsakega člana ekipe. SKOJ bo tudi letos potekal dva dni, in sicer 21. in 22. majav sončnem Portorožu.

Podaljšan rok za sodelovanje v natečaju se izteče 21. aprila 2019, svojo prijavo pa lahko oddate na spletni strani Slovenskega društva za odnose z javnostmi, kjer so na voljo tudi dodatne informacije ter pogoji sodelovanja.

Similar posts

Leave a comment