Ptuj in Kamnik s sodobnima bencinskima servisoma

Povsem nov bencinski servis OMV na Ormoški cesti na Ptuju in prenovljeni servis OMV Kamnik gostom od sedaj naprej omogočata vrhunsko izkušnjo, ki presega vsakršna pričakovanja. Z visokokakovostnimi gorivi lastne blagovne znamke MaxxMotion želijo v OMV Slovenija voznikom omogočiti uspešno skrb za njihova vozila, obenem pa jim z VIVA gastronomsko ponudbo pričarati domačnost in udobje. Z novima pridobitvama mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji zdaj šteje že 107 servisov.

Nov bencinski servis na Ptuju, ki se nahaja na uvozu na Puhov most, je namenjen tako osebnim kot tovornim vozilom, za katere je skupno na voljo pet točilnih mest. V svoji ponudbi gostom omogoča nakup goriva OMV-ju lastne blagovne znamke MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Poleg tega nov ptujski bencinski servis ponuja tudi avtoplin LPG in tekočino AdBlue za tovorni promet.

Poleg tega OMV s ponudbo VIVA na Ptuju širi domačnost in nudi kavne napitke VIVA Cafe s certifikatom pravične trgovine, ki zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere pridelovalcem kave. Kavna zrna iz izključno pravične trgovine tako predstavljajo še boljši okus tega priljubljenega napitka. Gostje pa lahko izbirajo tudi med sveže pečenimi pekovskimi izdelki.

Ob otvoritvi je Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, povedala: »Veseli nas, da smo s pomočjo Občine Ptuj uspeli odpreti popolnoma nov bencinski servis, opremljen po najvišjih standardih. Z visokokakovostnimi gorivi želimo voznikom omogočiti uspešno skrb za njihova vozila, obenem pa jim z VIVA ponudbo pričarati domačnost in udobje.«

Z VIVA ponudbo sedaj tudi prenovljeni bencinski servis OMV v Kamniku
Povsem prenovljeni bencinski servis OMV Kamnik se nahaja na kamniški obvoznici (Perovo 32). Gre za najnovejši bencinski servis OMV s ponudbo VIVA v Sloveniji. Nova notranjost sovpada z VIVA notranjim dizajnom, ponudba pa gostom nudi vrhunsko izkušnjo, ki presega vsakršna pričakovanja. Prenovitvena dela so vključevala zamenjavo celotne tehnologijo goriv, vključno s podzemnimi rezervoarji za gorivo in vsemi točilnimi avtomati. Prenova bo pripomogla k še lažjemu in hitrejšemu polnjenju rezervoarjev tako osebnih kot tovornih vozil.

Gostom so na servisu na voljo štirje točilni otoki, ki zajemajo skupno šest točilnih mest za osebna vozila in dve točilni mesti, namenjeni izključno tovornim vozilom. Novost je tudi točilno mesto za dodatek gorivu AdBlue. V svoji ponudbi bo prenovljen bencinski servis gostom ponujal nakup visoko kakovostnih goriv iz družine MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel.

Tudi na tem servisu OMV ponuja kavne napitke VIVA Cafe s certifikatom pravične trgovine, ki jih pripravljajo izključno izurjeni bariste. V sklopu gastronomske ponudbe lahko gostje izbirajo med vedno svežimi VIVA sendviči in svežim pekovskim pecivom iz lastne dopeke. Ob tem bo na voljo tudi ponudba to-go izdelkov ter možnost koriščenja storitev pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema plačevanje položnic, polnjenje prenosnega telefona, vplačevanje športnih stav, nakup vstopnic za prireditve in še mnogo več. Sredi novembra pa bo na kamniškem bencinskem servisu odprta tudi povsem nova avtopralnica.

Similar posts

Leave a comment