S februarjem v programski shemi štirje novi TV programi

Telemach s 3. februarjem svoje digitalne programske sheme bogati za štiri nove programe, med katerimi bosta dva kot prva na voljo pri Telemachu, dva pa bosta dodana zaradi želja naročnikov. Home & Garden TV, HD Cinestar TV 2, Tržič TV (Hokej TV) in Mediaset Italia bodo tako s februarjem v vaš dom prinesli še več zabave in druženja.

Programa, ki bosta na slovenskem trgu kot prva na voljo pri Telemachu in uvrščena že v začetno digitalno shemo, sta Home & Garden TV in Cinestar TV 2. Prvi prihaja iz skupine Discovery programov, ki ima v državah, kjer se trenutno že predvaja, zelo dobro gledanost, saj je primeren za celotno družino. Z njim v vaš dom prihajajo nasveti, kako prenoviti, obnoviti, opremiti dom, kupiti ali prodati stanovanje ter uporabiti različne materiale pri delu doma, vsebine pa bodo na voljo v visoki ločljivosti HD.

Za še več zabave in filmske napetosti bo poskrbel Cinestar TV 2 v visoki ločljivosti HD, ki bo 24 ur na dan predvajal filme in filmske uspešnice, dokumentarne filme, novice iz sveta filma, ekskluzivne reportaže iz snemanj in ostale vsebin, primerne za vse starostne skupine. Vsi filmi bodo imeli slovenske podnapise, nekateri animirani otroški filmi pa bodo sinhronizirani. Razlog za uvrstitev še drugega programa Cinestar TV v programsko shemo je zelo visoka gledanost in priljubljenost obstoječih programov Cinestar.

Telemach s tem postaja prvi operater v Sloveniji, ki bo imel na voljo priljubljena programa Home & Garden TV ter Cinestar TV 2 in to v začetni digitalni shemi

Zelo priljubljeni program Discovery Channel, ki so ga Telemachovi naročniki do sedaj lahko spremljali v SD kvaliteti, pa bo poslej na voljo v visoki ločljivosti – HD.

Za hokejske navdušence in ljubitelje italijanskih vsebin

Telemach sočasno v digitalno shemo dodaja tudi program Tržič TV (Hokej TV), ki bo v HD kakovosti ravno tako na voljo v začetni shemi. Program predvaja vsebino mesta Tržič in njegove širše okolice, ljubitelji hokeja pa lahko na njem v živo spremljajo tekme Alpske lige, kjer igrata tudi slovenska kluba SŽ Olimpija Ljubljana in Sij Acroni Jesenice, tekme mednarodne hokejske lige IHL in srečanja državnega prvenstva v članski ter mlajših kategorijah.

Program Mediaset Italia, ki velja za enega najbolj gledanih komercialnih italijanskih programov, pa Telemachovim naročnikom omogoča spremljanje najbolj gledanih italijanskih televizijskih showov, razvedrilnih in zabavnih vsebin tudi v Sloveniji. Program Mediaset Italia bo na voljo v razširjeni programski shemi.

Sprememb bodo deležni tudi naročniki Telemachove satelitske televizije. V programske sheme TOTAL TV bosta dodana programa Home & Garden TV in Cinestar TV 2 v HD kakovosti, ravno tako pa bo Discovery Channel poslej na voljo v HD kakovosti. 

Similar posts

Leave a comment