Spremembe pri delovanju Telemacha in KZS

Telemach in Košarkarska zveza Slovenija sta podpisala novo dveletno pogodbo o sodelovanju. Telemach v prihodnje ne bo več glavni sponzor državnega prvenstva, temveč se bo osredotočil na podporo reprezentanci in mlajšim selekcijam.

Vodilni kabelski in tretji največji mobilni operater v Sloveniji bo v prihodnosti več sredstev in pozornosti namenil razvoju ter izvedbi programov za mlajše selekcije ter žensko in moško člansko izbrano vrsto. Odločitev je ob podpisu nove pogodbe pojasnila Ditka Maučec, direktorica marketinga in produktov pri Telemachu: »Kljub uspešnemu sodelovanju v zadnjih letih in zadovoljstvu na obeh straneh, smo v zadnjem obdobju močno razširili portfelj naših sponzorstev, ki tako pokrivajo športno dogajanje skozi celotno leto. Ker si želimo ostati povezani s košarko, kjer imamo spontani priklic blagovne znamke velik, smo se odločili, da še naprej ostanemo generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije. Osredotočali se bomo na različne reprezentančne selekcije in naše aktivacije usmerili na vzpodbujanje ter aktivacijo mladih v ta prelep šport.«

 Nadaljnjega sodelovanja veseli tudi pri KZS

»Na Košarkarski zvezi Slovenije smo izredno veseli, da je tako pomemben in dolgoleten partner še naprej zainteresiran za nadaljnje sodelovanje ter da si delimo podobne vrednote in vizijo. Poleg vseh reprezentanc bo podjetje Telemach v prihodnje svoja sredstva vlagalo v naše projekte za mlade. To je le še dodaten znak, da so naši napori, ki jih vlagamo v košarkarski podmladek, opaženi in cenjeni. Vodstvu Telemacha se zahvaljujem za zaupanje in zagotavljam, da bomo na KZS naredili vse, da bo sodelovanje uspešno za obe strani,« je dodal Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije.

Share this article

Similar posts

Leave a comment