Teden brezplačnih predavanj o marketingu, odnosih z javnostmi, ekonomiji ter vodenju

Online Summit je prvi tovrsten dogodek DOBA Fakultete, ki je prepoznavna po edinstvenem modelu online študija in nenehnem uvajanju novosti na področju promocije online izobraževanja v Sloveniji. Webinarji bodo udeležencem omogočili, da v virtualnih učilnicah, preko spletne povezave, dopolnijo ali nadgradijo svoja znanja s pomočjo priznanih strokovnjakov, ki svoja teoretična znanja uspešno dopolnjujejo s konkretnimi praktičnimi izkušnjami.

Med predavatelji, ki bodo med 12. in 16. marcem predavali na teme odnosov z javnostmi, ekonomije, lobiranja, splošnih kompetenc ter vodenja in dela z ljudmi, so dekan DOBA Fakultete, prof. dr. Rasto Ovin, ustanoviteljica DOBA Fakultete Jasna Dominko Baloh, Jasna Suhadolc, mag. Klemen Žibret in Pedja Ašanin Gole. Virtualne učilnice DOBA Fakultete bodo omogočale tudi interakcijo s predavatelji in reševanje praktičnih primerov.

Na posamezne webinarje se je potrebno prijaviti, v kolikor pa termini posamezniku ne ustrezajo, bo s prijavo prejel dostop do posnetkov. Urniki posameznih webinarjev in prijavnice nanje so dostopni na naslovu: http://onlinesummit.doba.si/.

Model online študija DOBA Fakultete je eden izmed največjih razvojnih dosežkov te fakultete, njeno upoštevanje evropskih standardo v vseh vidikih izvajanja online študija pa je bilo potrjeno tudi z mednarodno akreditacijo, ki je edina mednarodna akreditacija online študija v jugovzhodni Evropi. Njihovem modelu online študija letno zaupa več kot tisoč novih študentov različnih starosti in delovnih izkušenj, doslej pa je na ta način študij dokončalo več kot 3.800 diplomantov, ki so študirali iz 46 držav sveta, izvajajo ga že 18 let zapored. Dobin model online študija, študijski rezultati, uspešnost diplomantov, nenehen razvoj, praktično naravnani programi s predavatelji iz prakse, celostna podpora med študijem ter znanstvenoraziskovalno delo DOBA Fakulteto danes uvrščajo med vodilne mednarodno primerljive ustanove v Sloveniji in Jugovzhodni Evropi.

Share this article

Similar posts

Leave a comment