Telemach ob 500.000 mobilnem uporabniku napoveduje nadaljnjo rast

Nenehno izpopolnjevanje, vlaganje v mobilno infrastrukturo, visoka kakovost storitev in uporabniška izkušnja, ki je primerljiva z najkakovostnejšimi mobilnimi mrežami v Evropi. Že veste o čem je govora?

Fiksni in mobilni operater Telemach je pred kratkim dosegel še en mejnik – pol milijona mobilnih uporabnikov. Temelječ na veliki količini prenosa podatkov, možnosti spremljanja najljubših TV vsebin s storitvijo EON in storitvama UNIFI ter UNIFI TRAVEL, mobilni paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ pri Telemachu vedno znova izpolnjujejo raznolika pričakovanja zvestih uporabnikov. Ditka Maučec je na novinarskem srečanju poudarila: »Pregledna in lahko bi rekli tudi enostavna ponudba mobilnih paketov se je izplačala, saj je paket ŠE VEČ najbolj iskani mobilni paket na trgu, vsak uporabnik pa lahko v naših paketih najde tisto, kar mu ustreza. Pri paketih stavimo na količino prenosa podatkov in dejstvo, da uporabniki z našimi paketi dobijo največ za svoj denar.«

Pomemben mejnik – 500.000 mobilnih uporabnikov – pri Telemachu obeležujejo s posebno poletno akcijo, v kateri bo do konca avgusta vsem novim naročnikom mesečna naročnina mobilnih in fiksnih paketov trojček v prvem letu naročniškega razmerja prepolovljena.

Adrian Ježina, predsednik poslovodstva družbe Telemach, je ob tej priložnosti poudaril, da je to prvih pol milijona uporabnikov in da si bodo še naprej, tudi z več milijonskimi vlaganji v infrastrukturo, prizadevali za napredek v zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje. Kot poudarja, je bistvo akcije vsem omogočati uporabo storitev Telemacha.

Similar posts

Leave a comment