Telemach v skrbi za zdravje zapira svoje poslovalnice

Ob izredno resni situaciji, ki je s pojavom koronavirusa prizadela Slovenijo, z namenom ohranjanja zdravja uporabnikov in zaposlenih Telemach z današnjim dnem zapira svoje poslovalnice.

Uporabnike ob tem obvešča, da vse storitve, ki so ključnega pomena za družbo, delujejo nemoteno, saj zaposleni še vedno opravljajo vsa operativna dela. Delo na terenu, v zalednih službah in v kolikor je mogoče tudi od doma. Za pregled storitev, nakupe, informacije in tehnično pomoč pa naj se v tem času uporabniki poslužujejo elektronskih storitev ter brezplačne številke.

Z ukrepi želijo zagotoviti nemoteno delovanje telekomunikacijskih storitev, ki so v izrednih razmerah vitalnega pomena za delovanje institucij.

Do 4. maja vsem na voljo vsi programi

Država poziva vse, da ostanejo doma, saj se bo le tako postopoma zajezilo širjenje virusa. Zaprte so šole, vrtci, ustavljen javni promet. In čeprav se zdi, da bo čas, ki ga bomo morali preživeti doma trajal dolgo, si ga lahko popestrimo in obogatimo. Obrišimo prah z družabnih iger na podstrešju, preštejmo karte, preberimo kakšno knjigo, specimo kakšno pecivo za katerega nikoli nismo našli časa in se pogovarjajmo. Vsekakor pa imamo ob tem tudi možnost, da si v miru ogledamo kakšno nanizanko, oddajo ali zimzelen film. 

Pri Telemachu so vsem uporabnikom do 4. maja odklenili dodatne programe in svojim naročnikom ponudili najrazličnejše vsebine. Poleg tega pri Telemachu odklepajo tudi Video klub, kjer bodo na voljo vsi katalogi in programi, za katere je podjetje lahko pridobilo soglasje za odklepanje.

Similar posts

Leave a comment