Urška Žolnir uspešno diplomirala

V življenju je izredno pomembno, da stalno rastemo – tako osebnostno kot tudi v znanju, česar se posebej dobro zaveda tudi slovenska šampionka v judu Urška Žolnir. Nekdanja olimpijska prvakinja je z zaključkom študija in pridobljeno diplomo dosegla nov mejnik v življenju. 

Urška Žolnir, ena najboljših slovenskih judoist, je v svoj izjemno natrpan urnik želela vključiti še kakovosten študij, ki bi ji med drugim omogočil boljšo karierno pot tudi po zaključku profesionalnega športnega udejstvovanja. Izvrstno priložnost, ki je popolnoma sovpadala z njenim pestrim življenjskim ritmom je našla na online študiju na DOBA Fakulteti, kjer je diplomirala iz smeri Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi. 

Online študij ji je omogočil, da je z lahkoto uskladila kariero in šolanje ter tako pridobila nova znanja in želeno diplomo. 

Ni bilo lahko, a online študij mi je omogočil fleksibilnost pri vseh obveznostih. Toplo priporočam vsem, ki v svojem urniku ne najdejo prostora za klasičen študij, a vseeno želijo kakovostno izobrazbo in celostno podporo mentorjev,

pravi šampionka. 

Similar posts

Leave a comment