Vabljeni na teden brezplačnih spletnih predavanj

Že Benjamin Franklin je verjel v znanje in nekoč dejal, da investicija v znanje izplača najvišje obresti. Temu verjamejo tudi na DOBA Fakulteti, ki s svojim poslanstvom zmanjšujejo vrzeli v znanju, z novimi programi in pristopi pa spreminjajo izzive in priložnosti ter tako ponujajo možnosti za gradnjo uspešne kariere.

V tej luči tudi letos prirejajo teden brezplačnih predavanj, imenovan Online Summit, na katerega se lahko prijavi kdorkoli in na katerem bodo profesorji DOBA Fakultete z vami delili uporabna znanja z raznovrstnih področij:

  • pozitivne psihologije in vodenja, kjer bo dr. Marko Divjak nekaj besed namenil pomenu pozitivne psihologije pri vodenju in medosebnih odnosih
  • komunikacije, kjer bo dr. Robert Geisler povedal nekaj več o samoizpopolnjevanju s pomočjo coachinga
  • turizma, ko bo dr. Amadeja Dobovišek razložila potrebe gostov
  • pametnih mest, kjer bo Simon Mokorel predstavil izzive in priložnosti, ki nam jih ponujajo pametna mesta in skupnosti.

Vabimo vas, da se nam od 4. do 7. junijapridružite na seriji brezplačnih webinarjev, spremljate pa jih lahko kjerkoli, z udobja vašega doma, pisarne ali kateregakoli kotička, kjer se počutite najbolje. Več o prijavah in predavanjih si lahko preberete na povezavi https://www.doba.si/doba-online-summit.

Vljudno vabljeni, da se udeležite spletnih predavanj in svojemu mozaiku znanja pristavite nov košček modrosti!

Share this article

Similar posts

Leave a comment