Že drugič zapored med najboljšimi slovenskimi zaposlovalci

Tobačna Ljubljana – Imperial Brands je že drugič zapored prejela naziv najboljšega slovenskega zaposlovalca »Top Employer Slovenia«. Družba si je naziv prislužila zaradi izvrstnih kadrovskih praks, prilagojenih razvojnih programov za zaposlene in skrbjo za pozitivno delovno okolje.

Mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute je družbi Tobačna Ljubljana, d. o. o., ki je del skupine Imperial Brands, že drugo leto zapored podelila certifikata »Top Employer Slovenia« in »Top Employer Europe«. Ugledni priznanji si je Tobačna prislužila z izvrstnimi kadrovskimi praksami, razvojnimi programi za zaposlene in skrbjo za pozitivno delovno okolje. S tem je družba ponovno dokazala, da pri izvajanju kadrovskih programov in strategij izstopa tako v domačem kot tudi svetovnem okolju. 

Certifikat »Top Employer« mednarodni inštitut sicer podeljuje na podlagi zahtevne ocenjevalne metode ter obsežne raziskave številnih področij in kadrovskih praks, ki jih izvajajo podjetja. V raziskavi so ugotovili, da družba Tobačna Ljubljana – Imperial Brands zaposlenim nudi številne prednosti, med katere spadajo načrtovanje kariere, nenehen razvoj in usposabljanje, nagrajevanje, integracija novih sodelavcev ter zagotavljanje odlične organizacijske kulture. Kot del britanske skupine Imperial Brands, ki je certifikat prejela še v več drugih evropskih državah, pa si je slovenska družba prislužila tudi prestižni naziv »Top Employer Europe«. 

Pia Barborič Jurjaševič, generalna direktorica za regijo Adriatic, in Tomaž Maver, direktor družbe, sta ob ponovnem prejemu priznanj dejala: »Ponosni smo, da je mednarodna ustanova Top Employers drugo leto zapored prepoznala naša prizadevanja na področju kadrovskih praks. V Tobačni se namreč zavedamo izjemnega pomena, ki ga imajo prav vsi sodelavci za naš uspeh. Tudi v prihodnje bomo nudili privlačna in dinamična delovna mesta ter skrbeli za kulturo, ki bo omogočala strokovni in osebnostni razvoj, s tem pa doseganje najboljših rezultatov.«

Similar posts

Leave a comment