Copati, narejeni po navdihu Nasinega inženiringa

Čeprav o raketni znanosti sicer ne veste kaj dosti, vas bo navdušil inovativen tekaški model SOLARBOOST, ki so ga ustvarili v adidas Runningu. Copat je narejen po navdihu Nasinega inženiringa, odlikujeta pa ga čista funkcionalnost in neverjetna zmogljivost. S tehnologijo namestitve vlaken po meri omogoča, da izkoristimo vso svojo energijo ter pridobimo tekaško samozavest, zato boste v toplejših mesecih komaj čakali na jutranji ali večerni tek!

Copati SOLARBOOST so ustvarjeni za vse tekaške navdušence, ki v svoji obutvi iščete le najboljše, saj jih odlikuje zmogljivost, udobje in povratek energije. Z že znano, a še izboljšano tehnologijo BOOST in revolucionarno tehnologijo Tailored Fibre Placement zagotavljajo podporo in odlično oblazinjenje za optimalno tekaško doživetje.

Funkcionalnost in zmogljivost po Nasinih kriterijih
Inovativen model je narejen po navdihu Nasinega inženiringa in ustvarjen za popolno funkcionalnost. Če ga primerjamo z izgradnjo rakete, v kateri ima vsaka malenkost svoj namen, je tudi vsak milimeter copata  SOLARBOOST natančno zasnovan in namenjen točno določeni funkciji. S kombinacijo pionirske podatkovne tehnologije Tailored Fibre Placement in vlaken Parley iz reciklirane oceanske plastike copat zagotavlja izredno udobje in podporo ter neverjetno lahkotnost, hkrati pa omogoča, da boste tekači ne glede na hitrost ali tekaško razdaljo samozavestno premagovali kilometre.

Tecite do samozavesti v sklopu ”Run to Rise”
Prav samozavest je bila glavno vodilo nove kampanje »Run to Rise«, saj se v adidas Runningu zavedajo njenega pomena na vseh področjih življenja. Zato s copatom, narejenim z napredno tehnologijo, slavijo presežek samozavesti ter naval energije po dobro opravljenemu teku.

Lahkotnost in trpežnost, ki sta plod najboljših adidasovih inovacij, vmesnega podplata BOOST za boljši odriv od tal in optimiziranega zunanjega podplata Stretchweb za odličen oprijem, sta številnim tekaškim navdušencem že pomagali doseči osebne cilje in priti do višav. Boste med njimi tudi vi?

Share this article

Similar posts

Leave a comment