Domači TV povsod po EU

<b>Evropska direktiva, s katero EU odpravlja geografske prepreke pri spremljanju zakupnjenih televizijskih vsebin, začne veljati s 1. aprilom 2018. To pomeni, da bomo odslej lahko kjerkoli v državah EU spremljali vsebine, ki jih imamo zakupljene pri izbranem operaterju, in jih lahko spremljamo v Sloveniji. </b>

Ena najbolj priljubljenih mobilnih televizij na slovenskem trgu je storitev EON, ki jo je Telemach jeseni 2017 predstavil svojim uporabnikom kot nadgradnjo storitve D3GO, ki jo je ponujal pred tem. Telemach torej svojim uporabnikom od 1. aprila naprej omogoča spremljanje televizijskih vsebin na vseh mobilnih napravah tudi zunaj meja Slovenije. Uporabniki lahko spremljajo vse programe, ki jih imajo zakupljene tudi v Sloveniji.

&nbsp;

V gostovanju so uporabnikom na voljo torej vse funkcionalnosti mobilne televizije EON. Storitev poleg vseh funkcionalnosti, ki jih ponudi tradicionalna televizija, omogoča tudi vklop opomnikov, ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in oddaj ter ogled za nazaj za sedem dni. Tako kratkočasenje v tujini ne bo več težava, saj bo kanček doma vedno zraven na poti.

&nbsp;

Share this article

Similar posts

Leave a comment