Futuristični copati P.O.D. System združujejo nostalgijo z napredkom

Za svež korak po urbani modni aveniji adidas Originals v letošnjem poletju predstavlja futuristične copate P.O.D System, ki temeljijo na priljubljenem tekaškem modelu iz leta 1995. Udarni model v črno-beli kombinaciji združuje nostalgijo z napredkom, spremlja pa ga kampanja s sloganom »Great alone, better together«, ki je postavljena v vroče poletno dogajanje na mestnih ulicah.

Za udaren in udoben korak po razgretih mestnih ulicah so v adidas Originalsu predstavili novo linijo obutve P.O.D. System, ki je nastala na podlagi kultnega tekaškega modela iz leta 1995. Priljubljeno silhueto iz konca prejšnjega stoletja so adidasovi oblikovalci prenovili, jo združili z inovativnim sistemom tridimenzionalnega oblazinjenja in ustvarili enega najudobnejših modnih copat.

Futuristični model je na zgornjem delu izdelan iz pletene tekstilne plasti, ojačane s strukturnimi prekrivnimi elementi. Spodnji del copata pa zaznamuje unikatna podularna konstrukcija zunanjega podplata, Boost™ pena v petnem delu in vmesni EVA podplat. Vse te tri komponente združuje sistem točke upogiba (Point Of Deflection) po navdihu tehnologije Torsion™, s čimer copati zagotavljajo nemoteno in svobodno gibanje ter predstavljajo eno najnaprednejših poglavij v zgodovini kolekcije adidas Originals.

S prepletom nostalgije in sodobnega načina življenja kampanja P.O.D. System opominja na preteklost ter prvinsko dediščino stila zahodne ameriške obale, hkrati pa osvežuje sedanjost ter navdihuje prihodnost. Kampanjo s sloganom »Great alone, better together« nadgrajuje trendovska linija oblačil Kaval, namenjena posameznikom, ki prisegajo na ulični stil ne glede na modne trende.

Share this article

Similar posts

Leave a comment