Košarkarski navdušenci v personaliziranih dresih

V soboto se je v sodelovanju z adidasom v trgovini Grosbasket odvil dogodek v počastitev novih reprezentančnih dresov. Bela, modra in zelena – barve, ki zaznamujejo dizajn dresov naše košarkarske izbrane vrste, so tako postale tudi najbolj zaželeni odtenki slovenskih košarkarskih navdušencev.

V soboto so na svoj račun prišli tudi najbolj zagreti košarkarski navijači, ki jim je adidas omogočil personaliziran potisk novega dresa aktualnih evropskih prvakov s parketa. Prisotni so bili nad dizajnom, ki tradicionalno vključuje tudi naš narodni simbol – Triglav, navdušeni, kar so potrdili tudi s številnimi nakupi dresa.

Dogodka so se med drugimi udeležili tudi znani obrazi slovenskih družbenih omrežij in klasičnih medijev, med katerimi so priljubljen raper Zlatan Čordić – Zlatko, predstavnika akrobatskega dvojca Flipping Art Tim Nuč in Luka Avguštin, profesionalni skateboarder Timotej Lampe Ignjić ter fitnes trenerka in športna vplivnica Tamara Simovič. Glavna atrakcija dogodka je bilo tekmovanje v hitrostnem metanju na koš s privlačno nagrado – personaliziranim uradnim dresom slovenske košarkarske reprezentance z natisnjenim imenom zmagovalca. S sklonjeno glavo niso odšli niti ostali tekmovalci, saj so na ta dan lahko prav vsi izkoristili brezplačen tisk svojega imena na dres, ki so ga kupili tisti dan, ob tem pa so uživali tudi v sproščeni družbi ljubiteljev igre na parketu.

Similar posts

Leave a comment