Majsko razpoložena Ljubljana širi ljubezen

Zbudite najboljšo različico samega sebe in postanite navdih za druge. Izkažite si spoštovanje in ljubezen ter optimizem širite med ostale, sporoča omejena kolekcija vode Jana Samo ljubezen. Na njej najdemo sporočila ljubezni, ki so prevzela tudi Slovence.

Ljubezen do samega sebe in drugih je tisti prijeten občutek, zaradi katerega začne človek razmišljati v pozitivni smeri. Prav je, da vase verjamemo, se sprejemamo in spoštujemo, saj lahko le na takšen način pozitiven pogled na življenje delimo z drugimi. Filozofinja Louise Hay s pozitivnim razmišljanjem in sprejemanjem lastnega »jaza« vpliva na življenja številnih ljudi. Njena sporočila, ki se nanašajo na ljubezen do samega sebe in drugih, so ponotranjili tudi Slovenci, ki so s ‘selfieboxom’ spoznavali zdravilen učinek pozitivnega razmišljanja in ljubezni na naše življenje.

 

dogodek z vodo JANA
Janin selfiebox je navdušil številne mimoidoče v centru Ljubljane.

 

Pri Jani so s posebno kolekcijo vode Jana Samo ljubezen poskrbeli, da nas bodo pozitivne misli spremljale vsak trenutek dneva. Vsaka izmed vod namreč nosi svoje sporočilo ljubezni, ki nas motivira in iz nas privabi tisto najboljše. Premagovanje vsakodnevnih obveznosti je namreč veliko lažje, če občutek lastne vrednosti zgradimo s pozitivnimi misli, ljubeznijo in zaupanjem vase. Sporočila ljubezni, ki jih nosi voda Jana Samo ljubezen so namenjena boljšemu počutju in lažjemu spopadanju z življenjskimi ovirami. „Več kot ljubezni dajem, več je imam,“ poudarja Jana in vas poziva, da dovolite najboljšemu v sebi priti na površje.

 

dogodek z vodo JANA

Share this article

Similar posts

Leave a comment