Nova digitalna igralnica z interaktivnimi vsebinami

Telemach z dodajanjem novih raznolikih in visokokakovostnih vsebin otrokom in njihovim staršem odpira vrata v brezmejni svet domišljije. Najmlajšim gledalcem bo odslej v sklopu Video kluba na voljo več sto epizod skrbno izbranih in nagrajenih risank, za zabavno in učinkovito učenje pa bo poskrbela edinstvena interaktivna aplikacija Hopster.

Vodilna platforma Hopster, ki je sedaj prvič na voljo tudi pri nas, je posebej zasnovana za otroke med drugim in šestim letom starosti. Poučne vsebine v slovenskem jeziku obsegajo tako risanke, kot so Pujsa Pepa, Telebajski in Zgodbe iz hišice na drevesu, kot tudi številne izobraževalne igre, uganke ter priljubljene otroške pesmi. Z aplikacijo Hopster proces učenja postane zabaven, združevanje vizualnega in slušnega stila učenja pripomore k hitrejšemu pomnjenju, hkrati pa otrok ob tem razvija tudi koncentracijo in krepi spomin.

»Danes, ko vse več otrok odrašča ob televiziji in pametnih napravah, je pomembno, da jim ne ponudimo le raznolikega in zabavnega programa, temveč predvsem vsebine, ki so poučne in znajo zadržati njihovo pozornost. Hopster nudi prav to. Tako najmlajšim gledalcem prinašamo visokokakovostne in izbrane vsebine ter novo digitalno igralnico z interaktivnimi vsebinami, s katerimi bodo popolnoma brez skrbi in ki jim bodo spodbudili željo po učenju,« je ob predstavitvi novosti povedala Greta Cof, vodja marketinga in korporativnega komuniciranja.

Similar posts

Leave a comment