Nova ledena kava VIVA po vsej Sloveniji

OMV na trgu predstavlja nov priročen izdelek. Od začetka maja 2019 je na vseh bencinskih servisih OMV na voljo nova ledena kava VIVA v dveh okusih – Cappuccino in Café Latte. 

Nov izdelek VIVA je namenjen predvsem mobilnim gostom, saj združuje vrhunsko kakovost, svežino in udobje. Ponudba, ki se nenehno širi, se osredotoča predvsem na priročne izdelke. Pri tem se OMV prilagaja željam gostov bencinskih servisov, ki jih zanimajo predvsem izdelki, ki jih je mogoče uživati na poti. 

Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, poudarja: »Nov izdelek blagovne znamke VIVA odlikujejo vrhunska kakovost, svežina in udobje, kar potrjuje tudi naša ledena kava VIVA. S tem izdelkom pošiljamo še en močan signal v smeri vodilnega ponudnika na trgu bencinskih servisov, saj odraža želje številnih zahtevnih gostov, ki vsak dan obiskujejo naše prodajalne.«

Ledena kava VIVA predstavlja odlično kombinacijo 100-odstotne kave vrste Arabica in mleka najboljše kakovosti, pri čemer ne vsebuje nobenih umetnih okusov ali konzervansov. Nova ledena kava VIVA je izdelana v Avstriji in prihaja na bencinske servise OMV v privlačnem dizajnu, v 250-gramskih plastenkah in dveh okusih – Cappuccino in Café Latte. Uvedbo novega izdelka VIVA spremljata sodobni dizajn blagovne znamke in videz izdelka. Poudarek je na priljubljeni blagovni znamki VIVA z zaščitnim znakom v obliki velikega V.

Similar posts

Leave a comment