Nove kopačke, narejene izključno za virtuoze

Profesionalni in rekreativni nogometni ustvarjalci boste navdušeni nad udarno kolekcijo kopačk Exhibit, s katero je adidas zaznamoval prihod letošnjega leta.  Ne glede na to, ali prisegate na model COPA 19.1, X 18.1, Predator 19.1 ali Nemeziz 18.1, bo nadzor nad igriščem zagotovljen, nasprotniki pa bodo zaradi kombinacije stila in izvrstnih tehničnih lastnosti obnemeli na mestu. Napreden dizajn, kombinacija revolucionarnih materialov in inovativna zmogljivostna tehnologija navdušujejo tudi nogometne zvezde, kot so Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil in Paul Pogba.

Adut najnovejše adidasove kolekcije Exhibit je zagotovo model COPA 19.1. Doslej najnaprednejša adidasova kopačka se letos predstavlja v sončno rumeni in črni barvi, zasnovana pa je s tehnologijo SOCKFIT COLLAR, ki se popolnoma prilega obliki stopala ter zagotavlja optimalno podporo. Za stabilizacijo in izboljšan oprijem poskrbi posebna tehnologija COMFORTFRAME, zasnova postavitve čepov in njihove oblike pa optimizira rotiranje.

Kot ulit za najhitrejše napadalce pa je model X 18.1,  ki med pospeševanjem ohranja izjemno stabilnost in prileganje z vgrajenim 3D kalupom za peto ter raztegljivim materialom nizkega ovratnika CLAW COLLAR. Odzivnost žoge in občutek lahkosti omogoča zgornji del iz ultra tanke mreže SKELETAL WEAVE, medtem ko tehnologija SPEEDMESH ponuja nadzorovan dotik žoge brez omejevanja gibanja stopala. Kopačka X 18.1 je tokrat na voljo v udarni rdeči barvi s kovinsko srebrnimi črtami.

Nad vpadljivim, sončno rumenim modelom Nemeziz, s katerim nasprotnikom preglavice povzroča tudi briljantni Leo Messi, se navdušujejo najokretnejši nogometaši. Kopačka se ponaša s sistemom za boljši oprijem AGILITYBANDAGE, ki s tehnologijo TORSIONTAPES stabilizira stopalo in omogoča ultimativno prileganje. Sistem tako imenovanega ovratnika dual-lock uravnoteži gleženj in nogometašu omogoča eksplozivno spreminjanje smeri gibanja, medtem ko struktura prepletene preje AGILITYKNIT 2.0 zagotavlja mehak dotik žoge in občutek lahkosti.

Nenazadnje, a nikakor ne zadnje, so tu še oceansko modre Predatorice, ki s sistemom brez vezalk PURECUT LACELESS zagotavljajo kar največjo površino za nadzor žoge. Za medialno in stransko stabilnost poskrbi vgrajena podporna struktura v obliki pletenine FORGED KNIT, povratek energije pri vsakem koraku pa zagotavlja neprekosljiva tehnologija BOOST™.

Vsi modeli kopačk Exhibit, razen COPA 19.1, so na voljo tudi v različici za dvoranski in ulični nogomet ter tako zagotavljajo učinkovito gibanje na vsakem terenu.

Similar posts

Leave a comment