Odprla se je prva adidas Terrex POP UP trgovina pri nas

V ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark se je odprla adidas Terrex POP UP trgovina, ki ponuja pester izbor oblačil in opreme za športe na prostem. Svežo kolekcijo so predstavili outdoor navdušenci, ki blagovno znamko adidas Terrex že več let uspešno preizkušajo na razgibanih terenih po Sloveniji in tujini. adidasova POP UP trgovina bo v Cityparku odprta do 15. oktobra.

adidas Terrex je v ljubljanskem Cityparku v sodelovanju s Tomas Sportom odprl prvo POP UP trgovino pri nas, ki prinaša edinstveno izkušnjo fizičnega in spletnega prostora. POP UP trgovina obiskovalcem ponuja neposredno interakcijo s priljubljeno blagovno znamko in najboljšo izbiro Terrex opreme v Sloveniji.

Na uradni otvoritvi POP UP trgovine so eden naših najboljših trail tekačev Luka Kramarič ter priljubljeni outdoor digitalni vplivneži Deja Jakopič, Matic Novak in Alenka Klinar predstavili svoje najljubše adidas Terrex kose, ki jih bodo nosili v jesensko-zimskem času. Z obiskovalci so delili svoje gorske podvige in pomembne preizkušnje ter ob tem izpostavili pomen ustrezne opreme, ki nas obvaruje, ne glede na teren in vremenske razmere.

Vrhunska adidas Terrex oprema, ki je izdelana s pomočjo pametne tehnologije, zagotavlja, da vsi pohodniki, tekači, plezalci, kolesarji in ostali outdoor navdušenci lažje presegajo osebne cilje. Lahkotna oprema je izredno učinkovita, saj ščiti pred vetrom, vlago in ostalimi vremenskimi razmerami, prav tako pa omogoča neovirano ter svobodno gibanje na prostem.

POP UP trgovina bo v Cityparku odprta mesec dni, od 15. septembra do 15. oktobra.

Share this article

Similar posts

Leave a comment