Pet razlogov, zakaj študirati online

Ste tudi vi nenehno v pogonu, a bi kljub temu radi naredili korak naprej? Čeprav si močno prizadevate, ne najdete časa za dodatno izobraževanje? Obstaja rešitev – online študij. Predstavljamo vam pet razlogov, zakaj se odločiti za online študij in razkrivamo, kateri je v Sloveniji najboljša izbira!

  1. Prilagodljivost

»Nimam časa,« je verjetno najpogostejši izgovor, ko beseda nanese na nadaljevanje izobraževanja. Ob napornem ritmu v službi in skrbi za družino se to zdi zelo tehten razlog. A ne, ko govorimo o online študiju. Ta praviloma ponuja zelo prilagodljiv način, saj lahko študiramo takrat, ko imamo čas.Vsa predavanja so dostopna na spletu 24 ur na dan, sedem dni v tednu.Tako lahko sami razpolagamo s svojim časom in nam ni treba obiskovati predavanj ob točno določeni uri in na specifičnem mestu. 

  • Podpora

Nikoli niste sami. Vsakega študenta spremlja mentor, ki mu je ves čas na voljo in ga vodi skozi študij. Za vse ostale odgovore pa poskrbi ekipa ljudi, kar je razlog za nemoten potek izobraževanja.

  • Naprednost

Nič več dolgočasnih predavanj, saj se vsi programi nenehno razvijajo in prilagajajo razvoju družbe ter okolja. Predavatelji so strokovnjaki, zato študij poteka na podlagi praktičnih primerov. Predavatelji s študenti delujejo kot del ekipe, zato lahko naloge rešujejo po principu sodelovanja.

  • Uspešnost

Velika večina študentov se uspešno vpiše v višji letnik in dokonča študij, čeprav jih večina študira ob delu. Učinkovitost online študija se kaže tudi med profesionalnimi športniki in vsemi, ki imajo zelo dinamičen in aktiven življenjski slog. 

  • Verodostojnost

Čeprav gre za sodoben pristop pridobivanja izobrazbe, imajo online študiji z visoko kakovostjo programa tudi mednarodno akreditacijo, ki odraža njihovo odličnost in internacionalno prepoznavnost. To pomeni, da pridobljeno znanje ustreza vsem zahtevanim standardom. 

In kakšno izbiro imamo v Sloveniji? 

Med ponudniki online študija pri nas izstopa DOBA Fakulteta, saj velja za eno najuspešnejših in najkakovostnejših ponudnikov. Z njihovimi naprednimi učnimi metodami in programi ter strokovnjaki iz prakse so izjemno uspešni pri izvajanju lastnih programov, za katere imajo kar dve mednarodni akreditaciji. V dvajsetih letih online študija se je na DOBA Fakulteti izobraževalo in diplomiralo že več kot 7.000 diplomantov na 13 različnih programih, ki v celoti potekajo online.

Similar posts

Leave a comment