Prihaja novi Huawei P30 Pro

Spadate v skupino ljudi, ki hrepenijo po najnaprednejši tehnologiji, ki jo trg ponuja? Potem verjetno tudi nestrpno pričakujete prihod novega mobilnega aparata kitajskega tehnološkega giganta Huawei.  

Po zelo uspešni seriji P20 bo Huawei v Sloveniji ponudil naslednjo serijo P30, katere prihod bo naznanil mobilni telefon Huawei P30 Pro. V prosti prodaji bo v Sloveniji na trgu od 27. marca naprej, že od 1. marca pa ga lahko pred naročite ekskluzivno pri Telemachu. V kolikor boste med prvimi 200 naročniki kot darilo prejmete tudi PlayStation 4.

Vrhunska naprava in neomejena komunikacija

Telemach pri izbiri mobilnega paketa stavi na paket NAJVEČ, ki omogoča neomejeno uporabo količine prenosa podatkov in s tem zagotavlja popoln izkoristek mnogoterih možnosti, ki jih ponuja novi Huawei P30 Pro. Paket NAJVEČ je na voljo že od 20 EUR, v tem paketu pa bo Huawei P30 Pro v prednaročilu in redni ponudbi na voljo že za 30,83 evrov na mesec.

Najnovejši Huaweijev mobilnik je na voljo tudi v paketih ŠE VEČ in VEČ, ki imajo v primerjavi s konkurenčnimi paketi na trgu številne prednosti. Telemach namreč niti v slednjih ne zaračunava dodatnega prenosa podatkov, kar preprečuje neželene dodatne stroške. Uporabnikom se ob preseženi zakupljeni količini le zmanjša internetna hitrost, v vseh treh mobilnih paketih pa brez dodatnega doplačila prejmejo tudi možnost uporabe mobilne televizije EON in brezplačne WiFi mreže UNIFI ter UNIFI TRAVEL.

Similar posts

Leave a comment