Real Madrid in adidas podaljšala uspešno partnerstvo

Real Madrid in adidas sta napovedala podaljšanje sodelovanja za dodatno osemletno obdobje, do junija 2028. S tem sta obeležila tretje desetletje enega najuspešnejših partnerstev v nogometu.

adidas je oblikoval emblematično belo majico, ki jo izdeluje od leta 1998. V tem času je Real Madrid osvojil šest naslovov Uefine Lige prvakov, šest svetovnih klubskih prvenstev pod okriljem Fife, štiri Uefine superpokale, šest španskih prvenstev, pet španskih superpokalov in dva kraljeva pokala. Obe strani sta se strinjali, da ne bosta razkrili pogojev sporazuma. Cilj za naslednja leta je še naprej ostati vodilni klub v svetu nogometa, ponoviti uspehe Reala Madrid na igrišču in nuditi najboljše izdelke navijačem tega kluba po vsem svetu.

Predsednik Reala Madrid Florentino Pérez je dejal: »Real Madrid in adidas sta med najbolj ikoničnimi blagovnimi znamkami v svetu športa. To je naraven korak podaljšanja uspešnega partnerstva do leta 2028. Skupaj bomo še naprej gradili naše strateško zavezništvo, ki nam omogoča, da postavljamo merila in smo vodilni v nogometni industriji. Zato je adidas za nas idealen partner. adidas prinaša najboljši material za uspehe na igrišču in neverjetne izvirne izdelke za naše oboževalce po vsem svetu. Prepričani smo, da bomo skupaj doživeli še veliko uspehov.«

Similar posts

Leave a comment