Septembra se vrača Liga narodov

Nogometni navdušenci doma in po svetu nestrpno pričakujejo skupinski del nogometne Lige narodov, ki se bo pričel v četrtek, 3. septembra. Istega dne bo svojo prvo tekmo odigrala tudi reprezentanca Slovenije, njena tekmica pa bo Grčija. V letošnjem letu si bodo lahko navijači prenose tekem ogledali izključno na programih televizije Sportklub. 

Nogometna reprezentanca Slovenije se bo v četrtek z Grki pomerila na stadionu Stožice, začetek tekme pa bo ob 20.45. Gledalci Sportkluba lahko pred in po tekmi pričakujejo pogovore z vrhunskimi strokovnjaki v studiu, poglobljene analize in komentarje tekem, prenos vseh novinarskih konferenc slovenske reprezentance ter edinstven vpogled v atmosfero v domači ekipi. 

Tri dni pozneje, torej v nedeljo, 6. septembra, Slovenija v Stožicah gosti reprezentanco Moldavije, tekma pa se bo začela ob 18. uri. Nedeljsko popoldne bo tako rezervirano za nogomet, tudi pred drugo tekmo pa gledalce čaka bogat spremljevalni program. 

Tekme skupinskega dela tega nogometnega tekmovanja bodo sicer potekale v septembru, oktobru in novembru, finale pa bo na sporedu junija prihodnje leto. Dva, na UEFA lestvici narodov najbolje uvrščena, zmagovalca skupinskega dela Lige narodov, ki si na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo ne bosta zagotovila svojega mesta na tekmovanju, se bosta pridružila dodatnim kvalifikacijam 12. moštev in tako iskala svojo pot na največje nogometno tekmovanje na svetu. 

Na Sportklubu obljubljajo vrhunski program 

Slovensko nogometno reprezentanco bodo gledalci na njenih podvigih v Ligi narodov po novem spremljali ekskluzivno na televiziji Sportklub, iz katere sporočajo, da nogometne navdušence čaka vrhunski program. 

Televizija Sportklub je regionalni vodja predvajanja športnih vsebin, ki je v 16 letih svojega obstoja dokazala, da športnim navdušencem ponuja najboljši program. Na kanalih Sportklub si lahko gledalci ogledajo najbolj priljubljena nogometna, košarkarska in teniška tekmovanja, hkrati pa televizija ne zanemarja ostalih športov. Tako se med predvajanimi vsebinami znajdejo tudi ameriški nogomet (liga NFL), avtomobilizem, odbojka, vaterpolo in drugi športi.  

Seznam operaterjev, ki imajo v svojih programskih shemah vključene programe Sportklub, lahko najdete na spletni strani www.sportklub.si

Similar posts

Leave a comment