Slovenske trajnostne rešitve na sejmu Ambiente 2020

Podjetje Skaza se bo med 7. in 11. februarjem že sedmič zapored predstavilo na največjem sejmu izdelkov široke potrošnje na svetu. Skazina ekipa se na frankfurtski Ambiente 2020 vrača po lanskem izjemnem uspehu kuhinjskega kompostnika Bokashi Organko 2, s katerim so osvojili prestižno nagrado Solutions za najboljše rešitve za dom. Tudi letos bodo kot osrednjo trajnostno rešitev za izzive sodobnega časa izpostavili svoje kompostnike, ki jih bodo predstavili v osveženi barvni paleti. 

Podjetje Skaza, ki navdihuje z razvojem trajnostnih rešitev za izzive sodobnega časa, se po uspešni predstavitvi na pariškem sejmu Maison&Objet pospešeno pripravlja na gostovanje na enem največjih mednarodnih sejmov Ambiente v Frankfurtu. Na dogodku, ki velja za stičišče ustvarjalnosti, podjetnosti ter inovativnosti, bodo v soj žarometov postavili svoje napredne kuhinjske kompostnike Bokashi Organko in Bokashi Organko 2, ki jih bodo predstavili v novih trendi barvah. Trajnostno poslanstvo podjetja pa bo prežemalo tudi njihov posebno oblikovan razstavni prostor, ki ga bodo zaokrožale številne video projekcije, interaktivna aplikacija in pregled novosti.

Skazini nepogrešljivi kuhinjski kompostniki sicer omogočajo preprosto kompostiranje, »zero-waste« življenjski slog, krožno gospodarjenje z odpadki in urbano ekološko vrtnarjenje. Ob tem za kar četrtino zmanjšajo količino bioloških odpadkov, s čimer občutno znižujejo ogljični odtis gospodinjstva.  

»Kompostniki Bokashi Organko in Bokashi Organko 2 so bili, kot vsi naši izdelki, zasnovani z mislijo na ohranjanje zelenega in čistega planeta za vse prihodnje generacije. S pomočjo naših rešitev namreč kupce vseskozi spodbujamo k delovanju v smeri zmanjševanja odpadkov ter razmisleku o večnamenski uporabi surovin in njihovi obnovljivosti,«

je povedal direktor podjetja Bart Stegeman. Sejem Ambiente, ki letno privabi več kot 130.000 obiskovalcev in 4.500 razstavljavcev iz 167 držav, pod eno streho združuje strokovnjake, mednarodno prodajno skupnost in kupce iz vsega sveta. Skaza bo tako s svojo udeležbo še dodatno utrdila svoj položaj med najbolj navdihujočimi evropskimi družbami. Tovrstni dogodki pa za velenjsko podjetje predstavljajo tudi priložnost za pridobivanje novega znanja, partnerstev ter dragocenih izkušenj, ki jih s pridom uporabljajo pri nadaljnjem razvoju svojih inovativnih izdelkov.

Similar posts

Leave a comment